van de gemeente Hilversum

slide

Kom je ook een rondje meedoen.

Welkom op de site van sportpas Hilversum. Hier vind je kennismakingsactiviteiten voor jong en oud.

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

Cultuurkeuzewijzer.nl


De Cultuurkeuzewijzer helpt een cultuurdiscipline te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je cultuurwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die discipline wordt aangeboden!

Doe de test!

De gemeente Hilversum werkt samen met diverse sportaanbieders. Hierdoor kun je gratis of tegen een kleine vergoeding kennismaken met verschillende sportenactiviteiten zonder dat jedirect lid hoeft te worden (mag natuurlijk wel!). Je kunt via www.sportpas.nl/hilversum heel veel activiteiten uitproberen, tot dat je de sport vindt die bij je past!

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met je eigen e-mailadres. Ben je kind dan moeten je ouders ook een e-mailadres invoeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, blijf je dit account de rest van de tijd gebruiken.

Wanneer je als kind geen eigen e-mailadres hebt, kun je daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruiken. Bij e-mailadres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elk account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je inloggen en het aanbod bekijken (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op de INSCHRIJVEN-KNOP te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. De knop "Ik wil me inschrijven" staat onderaan. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking. 

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst aanmelden. Na je aanmelding krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: het aanmaken van een account moet je bevestigen via de link in de e-mail.

Meedoen als sportaanbieder
Sportverenigingen en sportscholen die aanbod willen toevoegen doen dat via deze link. Ook hier is de eerste stap het aanmaken van een account, aansluitend beheert u uw eigen aanbod.

Sportaanbod
Klik hier voor het actuele activiteitenaanbod in de gemeente Hilversum.

Sporten
Wil je meer weten over welke sporten er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport?  Klik hier voor een overzicht van alle sporten en kijk of de sport ook in de gemeente Hilversum wordt aangeboden.

Sportkeuzetest
Weet je nog niet welke sport bij je past, of wil je meer over een sport weten? Doe dan de sportkeuzetest. Je beantwoordt veertien vragen, en ziet gelijk welke sporten dan het hoogste scoren. Vul je E-mail adres in en je krijgt de top tien van sporten die het best bij je passen in je mailbox compleet met linkjes naar sportverenigingen in de buurt!

Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen