Welkom bij sportpas van Sport-ID

Schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4 » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4
Sport:
Periode: woensdag 21 april 2021 t/m vrijdag 30 april 2021
Tijdstip: 14:30 tot 17:30 uur
E-mail adres sportaanbieder: m.giezenaar@sportservicedoetinchem.nl
Accommodatie: Sportpark Zuid, velden DZC '68
Groep(en): 3, 4,
Publicatiedatum: vrijdag 29 januari 2021

Omschrijving

Geachte directie, leerkrachten en sportcoördinatoren,

 


Hierbij nodigen wij de leerlingen van de groepen 3 en 4 van uw school uit voor het schoolvoetbaltoernooi 2021! Het toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 21 april op de velden van DZC '68, Sportpark Zuid.

 


De uitwijkdatum (bij slecht weer) is woensdag 28 april 2021.

 


Waarom een schoolsporttoernooi voor deze doelgroep? Sportservice Doetinchem vindt het belangrijk dat er een doorlopend sportstimuleringsaanbod is voor alle doelgroepen. Kinderen van deze leeftijd zijn volop bezig met het ontdekken van (nieuwe) sporten. Daarbij horen natuurlijk bepaalde aspecten zoals winst & verlies, samenwerken en de omgang met anderen.

 


Het toernooi start om 14:30 uur en is uiterlijk 17:30 uur afgelopen. Een team bestaat uit 4 spelers. Tijdens het toernooi wordt er in mixteams gespeeld. Het speelveld bedraagt een mini veld. Voor verdere regels, zie het reglement 2021 welke u kunt vinden in de nieuwsbrief.

 


Deadline
Wanneer uw school aan dit toernooi wil deelnemen, verzoeken wij u zich in te schrijven via www.sportpas.nl. De inschrijvingen sluiten op uiterlijk dinsdag 16 maart. Gebruikt u daarvoor het aanmeldformulier die u kunt vinden in de nieuwsbrief.

 


Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen. Mocht u als school problemen voorzien met het voetbaltoernooi, neem dan contact op met Marloes Giezenaar (m.giezenaar@sportservicedoetinchem.nl / T: 0314-353959 M: 06-41887670).

 


Met vriendelijke groet,

 


Marloes Giezenaar
Sportbedrijf Doetinchem