Welkom bij sportpas van Sport-ID

Schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8 » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Schoolvoetbaltoernooi groep 7 en 8
Sport:
Periode: vrijdag 9 april 2021 t/m vrijdag 16 april 2021
Tijdstip: 13:00 tot 17:30 uur
E-mail adres sportaanbieder: m.giezenaar@sportservicedoetinchem.nl
Accommodatie: VV Doetinchem, Sportpark Bezelherst, Bezelhorstweg 85 Doetinchem
Groep(en): 7, 8,
Publicatiedatum: vrijdag 29 januari 2021

Omschrijving

Hierbij nodigen wij de leerlingen van de groepen 7 en 8 van uw school uit voor het schoolvoetbaltoernooi 2021. Het toernooi zal plaatsvinden op vrijdagmiddag 9 april maart (meisjes) en op vrijdagmiddag 16 april (jongens) op de velden van v.v. Doetinchem op Sportpark de Bezelhorst.

Het toernooi start rond 13:00 uur. Met alle schoolsporttoernooien proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de continuroosters. Omdat het schoolvoetbaltoernooi het populairste toernooi is, redden wij het niet als we om 14:30 uur pas starten. Mijn excuses voor het ongemak, maar ik hoop u weer in grote getallen te mogen verwelkomen.


Houdt u er rekening mee dat de winnaar van de jongens en de meisjes doorgaan naar de regiofinale. Het aanmeldformulier kunt u vinden in de nieuwsbrief. Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen. Mocht u als school problemen voorzien met het voetbaltoernooi, neem dan contact op met Marloes Giezenaar (m.giezenaar@sportservicedoetinchem.nl / 0314-353959).