Kies jouw sport in Haarlem

Informatie

De gemeente Haarlem werkt samen met diverse sportaanbieders in deze gemeente. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende sporten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Je kunt via JeugdSportPas heel veel sporten uitproberen, totdat je de sport vindt die bij je past!

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de sportaanbieder te kunnen informeren. Je kunt je aanmelden met jouw eigen e-mailadres. Jouw ouders dienen ook een e-mailadres in te voeren, zodat zij ook alle informatie via de mail ontvangen. Wanneer je je hebt aangemeld, kun je dit account de rest van je schooltijd blijven gebruiken.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mailadres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel dient er dan voor elk kind (elke account) een uniek wachtwoord gekozen te worden. 

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je inloggen en het aanbod bekijken. Onder pagina SPORTAANBOD HAARLEM kun je uit het complete sportaanbod kiezen of per wijk zoeken.  Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door onderaan de cursus op de groene INSCHRIJVEN-KNOP te klikken. In het vervolgscherm kun je alle informatie lezen over de cursus en je dan aanmelden. Klik dan op de knop IK WIL ME INSCHRIJVEN. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Overleg wel even met je ouders! 

Meedoen
Voordat je kunt inschrijven dien je eerst aan te melden. Na je aanmelding krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: het aanmaken van een account dien je te bevestigen via de link die je krijgt via het opgegeven e-mailadres (check je SPAMbox). 

Aanbod sportcursussen
Klik hier voor het actuele aanbod van sportcursussen in de gemeente Haarlem.

Overzicht takken van sport en overzicht alle sportaanbieders in Haarlem en omgeving
Wil je meer weten over welke takken van sport er in Nederland allemaal zijn van Atletiek tot Zwemmen of een filmpje bekijken over de sport? Klik hier voor een overzicht van alle sporten. Wil je weten of die tak van sport ook in Haarlem en Haarlemmerliede-Spaarnwoude wordt aangeboden? Kijk dan op deze overzichtspagina met linkjes naar de website van de aanbieders.

Vragen?
Klik hier voor veelgestelde vragen.