Sport en Cultuur Hoorn

Informatie

Sport en Cultuur Hoorn werkt samen met diverse sport- en cultuuraanbieders in de gemeente Hoorn. Hierdoor kun jij kennismaken met verschillende activiteiten zonder dat je direct lid hoeft te worden. Hoe? Lees ook de veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

De eerste keer maak je een (gratis) account aan via de knop inloggen rechtsboven in het scherm. De gegevens die we vragen, hebben we nodig om jou en de aanbieder te kunnen informeren. Gebruik je eigen e-mailadres om een account aan te maken. In de handleiding PDF-bestand staat overzichtelijk uitgelegd hoe je een account aanmaakt en hoe je je voor een activiteit inschrijft.

Als je geen eigen e-mailadres hebt, kan daarvoor het e-mail adres van je ouders gebruikt worden. Bij e-mail adres en e-mailadres ouders vul je dan 2x het adres van je ouders in. Meer kinderen aanmelden kan ook. Wel moet dan voor elk kind (elk account) een uniek wachtwoord gekozen worden. Klik hier voor meer informatie.

Wanneer je je account hebt bevestigd (zie linkje in de e-mail), kun je direct inloggen en inschrijven (pagina OVERZICHT AANBOD). Als er een sport bij zit die je leuk vindt geef je je op, door op knop inschrijven te klikken helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun je je dan inschrijven. De knop 'Ik wil me inschrijven' staat boven- en onderaan. Via je e-mail krijg je alle informatie die je nodig hebt. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Inschrijven zonder account
Je kunt ook inschrijven zonder account. Je ziet deze optie vanzelf als je op de knop inschrijven klikt achter de activiteit. Je hoeft dan minder informatie in te vullen maar mist de voordelen van een account zoals de Sport en Cultuur Hoorn nieuwsbrief en de Sportpas en Cultuurpas App.

Meedoen
Log in met je account en schrijf in via INSCHRIJVEN in de rij met gegevens van de activiteit. Na je inschrijving krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie. Op je profielpagina staat het verkeerslicht achter de activiteit op 'groen' als je je correct hebt ingeschreven. 


Vragen?
Klik hier voor veel gestelde vragen.