Sport en Cultuur Hoorn

Jeugdsportpas kunstschaatsen (KVH)

Kunstschaatsen is een hele mooie sport. Waarbij je de combinatie hebt van het sportieve en het atletische en acrobatische. Met dansen en het ballet. Het springen en hele mooie zweefstanden oa combineren met het dansen op muziek. Het is een hele interessante sport en ook heel leuk om te doen. Steeds een stukje meer leren om dat dan weer te kunnen. Met de shows van Dancing on Ice en Sterren Dansen op het IJs en kinderen dansen op het ijs hebben we allemaal het kunstrijden wekelijks kunnen volgen op tv.

Meer informatie over kunstrijden kun je vinden op http://schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub of http://schaatsen.nl

< Terug naar het overzicht

Alles over deze activiteit

Deze activiteit is al begonnen, je kan je helaas niet inschrijven.

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Om je in te schrijven voor deze activiteit moet je ingelogd zijn. Vervolgens klik je op de knop 'Ik wil me inschrijven'.

Informatie

Soort activiteit: sport
Tak van sport: kunstrijden
Beschrijving aanbod:

Kom gezellig samen met je vriendjes en vriendinnetjes op een sportieve en speelse manier kennismaken met "schaatsen". Kunstschaatsen is een superleuke manier om de basis van het schaatsen onder de knie te krijgen. Bij KVH maken we er elke week weer een gezellige en leerzame les van!

Leeftijdscategorie: Groep(en): 5, 6, 7, 8
Aantal plaatsen: 10
Aantal lessen: 6
Locatie: Westfriese parkweg 5
1620AB HOORN
Aanbieder: KVH Kunstschaatsvereniging Hoorn
Bijzonderheden:

Kleding

Wij adviseren om een trainingspak (en/of andere makkelijk zittende kleding) aan te trekken.

Bij voorkeur met onder het jasje een shirt met lange mouwen voor het geval u het warm krijgt (dan kan het jasje uit). Handschoenen (bij voorkeur dunne handschoenen) en lang haar bij elkaar gebonden is verplicht tijdens de lessen. Verder adviseren wij u om nog te denken aan dunne (lange) sokken aan de voeten (in ieder geval niet te dik en geen kleine sokjes. Tot slot zijn sjaals verboden tijdens de lessen!

Verder vragen wij u in het kader van de veiligheid ervoor te zorgen dat uw dochter geen lange oorbellen en/of een ringetje in de oren draagt.

Schaatsen
Kinderen kunnen tijdens deze lessen gebruik maken van eigen hockey- of kunstschaatsen (andere schaatsen zijn niet mogelijk) of u kunt gebruik maken van de mogelijkheid om schaatsen bij KVH te huren. U sluit hiervoor een lease contract af met onze leverancier. Deze kosten zijn niet inbegrepen en bedragen  € 7,50 voor 5 lessen. U rekent deze kosten contant af bij de eerste les.

Kosten (voor de gehele cursus): € 10.00


Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 20 januari 2018 9.50 uur 10.50 uur
zaterdag 27 januari 2018 9.50 uur 10.50 uur
zaterdag 3 februari 2018 9.50 uur 10.50 uur
zaterdag 10 februari 2018 9.50 uur 10.50 uur
zaterdag 17 februari 2018 9.50 uur 10.50 uur
zaterdag 24 februari 2018 9.50 uur 10.50 uur


< Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Astrid Gebe

Telefoonnummer overdag:

0611759254

Telefoonnummer 's avonds:

0611759254

E-mailadres:

astrid@kvhoorn.nl

Website:

www.kvhoorn.nl

Volg ons