www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Kies je Sport in Amersfoort via sportpas.nl

De gemeente Amersfoort kent een lange traditie van sportkennismaking via de cursussen ┤Kies je Sport┤georganiseerd door SRO. In mei zijn alle sportaanbieders in de gemeente Amersfoort door SRO ge´nformeerd over de aanmeldingen voor schooljaar 2012-2013. Naast ´Kies je Sport┤´ worden ook de Sporttoernooien via de site sportpas.nl gepresenteerd. Voor kinderen (en hun ouders) in het basisonderwijs wordt sportpas.nl de site voor schoolsport- en sportkennismakingsactiviteiten in Amersfoort.


Introduceer de sportkeuzewijzer op uw basisscholen

Op www.sportkeuzewijzer.nl maak je 14 keuzes. Boven in beeld verschijnen de sporten die goed bij je passen. Om vervolgens die sport bij jou in de buurt te kunnen vinden moeten we per gemeente de site op maat maken. Wij vragen gemeenten om dit samen met ons te doen. Dit kost ? 150,-. Per gemeente doneren wij ? 25,- aan het jeugdsportfonds Voor gemeenten met een licentie op sportpas.nl is deze dienst gratis. De Gemeente Vlaardingen profiteerde als eerste van de aanbieding! Voor kinderen is een speciaal werkblad met opdrachten rondom de sportkeuzewijzer beschikbaar. Een mooie introductie voor uw sportkennismakingsprogramma.


Een cursus raakt vol wat gebeurt er dan?

Op het moment dat er nog maar één plaats beschikbaar is voor de cursus ontvangt de sportaanbieder automatisch een E-mail waarin hem wordt gevraagd het aanbod uit te breiden (extra cursus, extra lesuur). In het overzicht aanbod springt het stoplichtje van groen op oranje. Via het beheerdeel voegt de sportaanbieder eenvoudig een nieuw cursus toe. Deze nieuwe cursus is direct zichtbaar voor de doelgroep. Een cursus die vol is (stoplicht rood) verdwijnt van de pagina overzicht aanbod. Op voorhand adviseren we aanbieders om meerdere cursussen op de site te plaatsen.Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanZwolle      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer