www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Gebruik sportpas.nl tijdens Nationale Sportweek 2014
Hoorn is een van de gemeenten die gebruik maakt van de mogelijkheden van Sportpas.nl om haar activiteiten in de Nationale Sportweek te promoten. Op woensdag 12 maart ging de inschrijving open en diezelfde avond hadden ruim 500 kinderen zich ingeschreven voor ÚÚn of meerdere van de 103 kennismakingsactiviteiten. Nu twee weken later staat de teller op 1.300 deelnemers en zijn 30 activiteiten volgeboekt. Alle kinderen in Hoorn zijn via een leuke flyer, persberichten en de beweegmanagers van het Sportopbouwwerk ge´nformeerd over de Nationale Sportweek.

 

Mailmodule sportaanbieder
Elke aanbieder is via Sportpas.nl in de gelegenheid zijn deelnemers te informeren. De herinnering zes dagen voor de eerste les wordt automatisch via Sportpas.nl verstuurd (en kunt u uiteraard ook zelf versturen). Na de eerste les is het eenvoudig eventuele afwezigen een mailtje te sturen. Aan het eind van de cursus verstuurt u via Sportpas.nl een bedankje met het informatieboekje over uw club. Organiseert u twee maanden later een Open Dag dan nodigt u eenvoudig al uw oud deelnemers nog eens uit!
 
Uitbreiding Sport A/Z
Veel gemeenten willen inzicht geven in het volledige sportaanbod in de eigen gemeente. De resultaten van de Sportkeuzewijzer linken al naar de website van de lokale aanbieders. Sportpas.nl biedt binnenkort voor elke aanbieder een contactpagina op de site zodat bezoekers informatie kunnen vinden over: tak(ken) van sport die aangeboden worden, leeftijdsgroepen, aanbod aangepast sporten, website, logo aanbieder, contactpersoon en uiteraard het actuele aanbod op Sportpas.nl
Betaalmodule
De betaalmodule van Sportpas.nl stelt u in staat om kosten voor deelname aan activiteiten te incasseren voordat de inschrijving afgerond wordt. Deelnemers betalen via Ideal eerst de door de beheerder ingestelde kosten per activiteit. Wanneer de betaling door Ideal is geaccordeerd wordt het inschrijfproces afgerond. De beheerder van de site ontvangt deze kosten op zijn/haar rekening en dient zelf met de (sport)aanbieder af te rekenen. De beheerder kan het inschrijfproces uiteraard ook zelf afronden wanneer de deelnemer liever contant betaalt of niet over internetbankieren beschikt. In het betaalproces is het mogelijk een extra bedrag te storten voor een goed doel als bijvoorbeeld het Jeugdsportfonds. De betaalmodule wordt tegen een kleine meerprijs geactiveerd op de site en wordt momenteel gebruikt in Voorschoten, Amsterdam en Leiden. Handig voor uw wandelsportvereniging die vooraf de bijdrage van alle deelnemers al ge´ncasseerd heeft!
 


Op de hoogte blijven

Volg ons twitteraccount @SportpasNL met regelmatige tips- en trics voor gemeenten en (sport)aanbieders die werken met Sportpas.

http://twitter.com/#!/SportpasNLWilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer