www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Alfabetisch overzicht alle takken van sport in uw gemeente
Uit diverse door Sportscan uitgevoerde onderzoeken* blijkt dat inwoners matig op de hoogte zijn van de sport- en beweegmogelijkheden in de eigen gemeente. Sportpas.nl biedt gemeenten de mogelijkheid om het volledige sportaanbod van Aangepast sporten tot en met Zwemmend redden te laten zien. Op ťťn verzamelpagina wordt duidelijk welke aanbieders er zijn per tak van sport en welke van hen regelmatig activiteiten plaatsen op Sportpas.nl.

 
Dankzij www.sportkeuzewijzer.nl krijgen bezoekers inzicht in welke sport bij ze past en worden bezoekers doorverwezen naar de pagina van de lokale aanbieder. Op de eigen profielpagina presenteren sportaanbieders zichzelf via een sfeeromschrijving, omschrijving van de takken van sport die ze organiseren, bijbehorende leeftijdscategorieŽn, contactgegevens en eigen website. Bezoekers met account kunnen direct aangeven belangstelling te hebben door de sport toe te voegen aan hun persoonlijke Ďsportwensení. Aanbieders hebben inzicht in de aantallen potentiŽle klanten en kunnen direct aanbod plaatsen op de site. GeÔnteresseerden ontvangen vervolgens een e-mail over dit aanbod. Daarmee is de cirkel sportvoorlichting, sportoriŽntatie, sportkeuze, sportdeelname rond.

* gemeente Hellendoorn, Katwijk, Soest


Op de hoogte blijven

Volg ons twitteraccount @SportpasNL met regelmatige tips- en trics voor gemeenten en (sport)aanbieders die werken met Sportpas.

http://twitter.com/#!/SportpasNLWilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer