www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.

Gebruik sportpas.nl tijdens Nationale Sportweek 2015
Van 18 tot 25 april 2015 wordt weer de Nationale Sportweek georganiseerd. De Sportweek is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar sportpromotiefeest. Uiteraard moet het ook wat opleveren. Voor NOC*NSF veel goodwill bij haar leden en partners, voor sportaanbieders vooral vrolijke gezichten en nieuwe leden.

Veel gemeenten die momenteel gebruik maken van de mogelijkheden van Sportpas.nl maken hun activiteiten zichtbaar op hun eigen site. Sportaanbieders plaatsen op uitnodiging hun activiteiten en beheren zelf hun aanbod. Uiteraard bepaalt de beheerder zelf welke activiteiten op de site toegelaten worden. Via de geavanceerde functies voor communicatie, promotie en registratie maakt de beheerder optimaal gebruik van de mogelijkheden. Aanbieders kunnen hun activiteiten ook aanmelden bij de landelijke site maar daarmee kennen ze hun deelnemers nog niet. Download hier de brochure PDF-bestandPDF-1,5 mb


Planning

Hoe maakt u uw lokale Nationale Sportweek zichtbaar op sportpas.nl?

  1. stuur een mail naar info@sportpas.nl en we maken uw site* aan
  2. u informeert uw relaties, (sport)aanbieders om aanbod toe te voegen: zoals clinics, instuiven, cursussen en de Koningsspelen (vrijdag 24 april)
  3. u communiceert sportpas.nl als de site waar uw aanbod zichtbaar is
  4. belangstellenden vinden alle informatie over de activiteiten en schrijven zich (indien gewenst) vooraf in
  5. u en (sport)aanbieders kunnen deelnemers per e-mail informeren
  6. na de Nationale Sportweek gebruikt u de site voor uw reguliere kennismakingsactiviteiten
  7. ook na dit promotiefeest spelen sportaanbieders in op sportwensen van inwoners

Welke sporten zijn er in mijn gemeente?
Veel gemeenten publiceren op hun eigen site een overzicht van sportverenigingen. U kunt dit overzicht veel aantrekkelijker maken door lokaal de Sportkeuzewijzer in te zetten. U mailt ons uw bestand met sportverenigingen en voor € 175,- richten wij deze sportkeuzetest lokaal voor u in. Via een banner linkt u bezoekers door naar de Sportkeuzewijzer en geeft meteen sportverenigingen in uw gemeente de kans zich te profileren. Daarnaast geeft de Sportkeuzewijzer de bezoekers inzicht in hun sportvoorkeuren Voor leerlingen van groep 6 t/m 8 is er ook een aanvullend werkblad beschikbaar. Van uw bijdrage ondersteunen wij bovendien het lokale Jeugdsportfonds met € 25,-. Voor gemeenten die gebruik maken van sportpas.nl hoort het inrichten van de sportkeuzewijzer uiteraard bij de licentie. Met licentie beschikken alle aanbieders over hun eigen profielpagina.

* Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.
   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer