www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Sportgids.nl gelanceerd
Stuurt u deze mail door naar uw collega specialisten van: communicatie, informatiespecialisten, sociale wijkteams, buurtsportcoaches en uw wethouder.

We zijn trots op de nieuwe website sportgids.nl. Op sportgids.nl bieden we gemeenten de mogelijkheid alle sportaccommodaties en beweegvoorzieningen EN sportaanbieders te presenteren op de kaart. Sportgids stelt u in staat al uw inwoners te informeren over sport en bewegen in uw gemeente en uw eigen kaarten te genereren. Zoeken gaat via de sportkeuzewijzer.nl en de filtermogelijkheden links in het menu.

Met Sportgids realiseert u in een handomdraai uw eigen sociale kaart voor Sport en Bewegen. U ontvangt uw eigen inlogcode voor het beheer van de sportgids.nl site al voor € 295,- per jaar. De éénmalige opstartkosten bedragen € 295,- dan wel € 395,- afhankelijk van het aantal inwoners in uw gemeente. Sportpas licentiehouders maken gebruik van een aantrekkelijke korting. Uiteraard is er veel meer informatie, die leest u in bijgaande brochure (PDF) en op sportgids.nl. Kies op sportgids bijvoorbeeld voor Hellevoetsluis of Almere.


Landelijke Buurtsportcoachesdag

Bezoek zaterdag a.s. onze stand op de Landelijke Buurtsportcoachesdag in Barneveld. Dan laten we u graag de mogelijkheden van Sportgids.nl zien!
Deze Sportpas Update is éénmalig additioneel verstuurd aan de lezers van de Sportscan nieuwsbrief.

Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.
   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer