www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Gebruik Sportkeuzewijzer.nl in uw gemeente
Zoals u weet krijgt u een volledig ingerichte sportkeuzewijzer gratis bij een sportgids.nl licentie. De icoontjes onder de tak van sport verwijzen dan naar uw lokale aanbieders die ook op Sportgids.nl zichtbaar zijn. Op veler verzoek hebben we uitgerekend hoe vaak de sportkeuzewijzer.nl nu door iemand uit uw gemeente is ingevuld. We hebben er een mooie rapportage van gemaakt die u hier kunt downloaden.

Enkele opmerkelijke feiten:
In Vlaardingen en Maastricht wordt de sportkeuzewijzer actief gepromoot op diverse sites (gemeente, school, club- en buurthuiswerk). In Papendrecht, Waalwijk, West- en Ooststellingwerf en Opsterland is het werkblad Sportkeuzewijzer in groep 7 en 8 gebruikt.

Kijken we uitsluitend naar de top 3 resultaten van de invullers dan zijn de populairste sporten op dit moment:
Lacrosse 6069x
Muurkaatsen/ one wall handball 5742x
Rugby 4981x
Roeien 4409x
Unihockey 3155x

 
Sportgids.nl gelanceerd
Op Sportgids.nl bieden we gemeenten de mogelijkheid alle sportaccommodaties en beweegvoorzieningen EN sportaanbieders te presenteren op de kaart. U ontvangt toegang tot uw eigen sportgids.nl beheer. Sportgids stelt u in staat al uw inwoners te informeren over sport en bewegen in uw gemeente. Met Sportgids.nl beschikt u over uw eigen sociale kaart van Sport en Bewegen.
 
Veel werk?
Welnee, wij schatten in dat we 90% van uw accommodaties al hebben ingevoerd vanuit meerdere databases. Ontbrekende voorzieningen en sportaanbieders importeren wij voor u!

Kosten
U heeft al een licentie op Sportkeuzewijzer.nl en Sportgids.nl voor maar 295,- per jaar (opstartkosten
295,- ex. BTW). Klik hier voor een berekening van de exacte kosten.

Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl of sportgids.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.
   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer