www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Een school wil zich aanmelden voor de wandelvierdaagse hoe werkt dat?

Het organisatiecomité van de wandelvierdaagse (of de gemeente) publiceert via sportpas.nl de data van de vierdaagse en geeft aan of deelnemers zich persoonlijk moeten inschrijven of dat het inschrijven via de scholen gaat. In het laatste geval meldt de school via sportpas.nl dat er vier groepen met in totaal 95 kinderen deelnemen. Het comité stuurt een mailtje terug naar de school met de starttijden van elke groep. CC gaat er ook een bericht naar de gemeente. Bij individuele aanmelding kunnen scholen ´achter de schermen´ meekijken met de aanmeldingen van hun leerlingen.


De beheerder wil alle scholen informeren hoe doet u dat?

Het beheersysteem van de site bevat een mail (nieuwsbrief) module. De gemeentelijke beheerder selecteert in het beheersysteem de geadresseerden (scholen, sportaanbieders en/ of deelnemers) schrijft het bericht over de wandelvierdaagse en verstuurt het bericht per mail. Uiteraard kunt u ter controle eerst een testmail verzenden en worden verzonden berichten gearchiveerd.


Een cursus is afgelopen en de sportvereniging wil deelnemers bedanken?

Tijdens de laatste les van de cursus heeft de sportvereniging natuurlijk al een informatiebrochure over de club meegegeven. Via het beheersysteem logt de sportaanbieder in en selecteert de deelnemers. Tevens selecteert hij de voorbeeldbrief ´bedankje sturen´, past deze aan, voegt een linkje toe naar informatie over het instuiftoernooi of lidmaatschap op de eigen site en verzend de mail.Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanZwolle      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer