www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Gratis Sportpas App bij uw licentie
Momenteel gebruiken 31 gemeenten het sportpas systeem. Sinds begin november maken ze gratis gebruik van de Sportpas App. Met de Sportpas App ontvang je berichten van de sportaanbieder en de beheerder direct op je mobiel. Geef je 'sportwensen' aan op je profielpagina en ontvang een push-bericht wanneer die sport wordt aangeboden. Met de Sportpas App schrijf je direct in, reken je af, blijf je op de hoogte van het lokale sportaanbod en deel je ervaringen met vrienden.

Hieronder een aantal printscreens van de Sportpas app. Klik op een afbeelding voor een vergroting.
Opent in nieuw venster.

Sportgids.nl gelanceerd
Op Sportgids.nl bieden we gemeenten de mogelijkheid alle sportaccommodaties en beweegvoorzieningen EN sportaanbieders te presenteren op de kaart. U ontvangt toegang tot uw eigen sportgids.nl beheer. Sportgids stelt u in staat al uw inwoners te informeren over sport en bewegen in uw gemeente. Met Sportgids.nl beschikt u over uw eigen sociale kaart van Sport en Bewegen.
 
Veel werk?
Welnee, wij schatten in dat we 90% van uw accommodaties al hebben ingevoerd vanuit meerdere databases. Ontbrekende voorzieningen en sportaanbieders importeren wij voor u!

Kosten
U heeft al een licentie op Sportkeuzewijzer.nl en Sportgids.nl voor maar 295,- per jaar (opstartkosten
295,- ex. BTW). Klik hier voor een berekening van de exacte kosten.

Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl of sportgids.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.
   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer