www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Jaarlijkse Sportpas Ervaringsdag uitermate nuttig
Ook tijdens de vijfde Ervaringsdag zijn veel gebruikerservaringen uitgewisseld. Mede door inbreng van de vijftien aanwezige gemeentelijke licentiehouders zijn de nodige functionaliteiten aangescherpt en doorontwikkeld:
- volledige vrijheid bij het maken van een menu- en paginastructuur op de site. Selecties uit het aanbod   kunnen gekoppeld worden aan menuknoppen (knop cultuur, sport, etc.),
- gewijzigd inlogprotocol waardoor accounthouders eenvoudig kunnen wisselen van ´rol´,
- wachtlijstfunctie, bij populaire activiteiten kan worden ingeschreven voor de wachtlijst,
- eenvoudige benadering jongeren voortgezet onderwijs,
- extra vragen stellen bij inschrijving,
- goede uitwisseling beschikbare informatie op sportpas.nl en sportgids.nl.
- diverse instelmogelijkheden per activiteit.

Gebruik Sportpas door Sportdorp De Glind
Ook sportdorp De Glind maakt sinds maart gebruik van het Sportpas.nl systeem. Inwoners van dit prachtige dorp nabij Barneveld hebben al meegedaan met de kick-off, penaltyschieten, de Shoot Out, de Giro Sprint Di Glind, Walking Football, Contact op Wielen (skeelertocht) en de Dag van de Pony. Momenteel schrijft (bijna) iedereen zich in voor de Nationale zwem 4 daagse. Eén van de argumenten om Sportpas.nl te willen gebruiken zijn de mogelijkheden van een goede evaluatie en verantwoording. Sportdorp De Glind maakt gebruik van een maatwerk ontwerp en een aangepaste menustructuur.

header de Glind

Gebruik Sportpas.nl tijdens Nationale Sportweek 2016
In meerdere Europese landen wordt in september de www.europesesportweek.nl georganiseerd. Op 17 september 2016 gaat in Nederland de Nationale Sportweek van start. De Sportweek is de laatste jaren uitgegroeid tot een waar sportpromotiefeest. Met de verplaatsing naar september sluit de week aan bij het initiatief van de Europese Commissie. Onder andere in Hoorn, SúdwestFryslân, Haarlem, Amersfoort, Kampen en Almere zijn de activiteiten al op de sportpas site te vinden. Een makkelijke registratie- en communicatietool bijvoorbeeld voor uw avond-, zwem of fietsvierdaagse!
 


be active

Inventarisatie basketballpleintjes en veldjes op sportgids.nl
Samen met de Nederlandse Basketball Bond probeert sportgids.nl alle basketballpleintjes en veldjes in Nederland in kaart te brengen. Wij denken dat goede informatie de eerste stap is om mensen aan het bewegen te krijgen.
Stuurt u gerust deze flyer door aan de basketballvereniging in uw gemeente

Tijdens de Streetball Masters wordt intensief geflyerd en zet de NBB haar communicatiekanalen in. Help ons bij deze inventarisatie door naar sportpanel.nl te gaan. Daar ´drop´ je je lokale playground en voeg je kenmerken toe. Met een beetje hulp krijgen we alle courts op de kaart. Please share en retweet.


social icons


 
flyer basketball
Gratis Sportpas App bij uw licentie
Momenteel gebruiken 33 gemeenten het sportpas systeem. Sinds begin november maken ze gratis gebruik van de Sportpas App. Met de Sportpas App ontvang je berichten van de sportaanbieder en de beheerder direct op je mobiel. Geef je ´sportwensen´ aan op je profielpagina en ontvang een push-bericht wanneer die sport wordt aangeboden. Met de Sportpas App schrijf je direct in, reken je af, share en retweet je ervaringen en blijf je op de hoogte van het lokale sportaanbod

  sportpas app
Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl of sportgids.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Dalfsen. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Dalfsen.
   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer