www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Een combifunctionaris biedt activiteiten voor scholen in één wijk hoe werkt dat?

De combifunctionaris publiceert via sportpas.nl de gegevens over de panna-instuif en geeft aan of deelnemers zich persoonlijk moeten inschrijven of dat ze kunnen meedoen zonder voorinschrijving. De functionaris selecteert via het systeem alle kinderen van betrokken scholen en stuurt ze een uitnodigingsmail. De mail gaat automatisch ook naar het adres van de ouders. Per mail ontvangen betrokken scholen ook een mail met informatie (en de panna-poster als bijlage).


Een landelijke sportbond wil haar aanbod voor jeugd kenbaar maken kan dat?

Alle vertegenwoordigende bonden in Nederland kunnen een account aanmaken op sportpas.nl en voegen hun aanbod voor de doelgroep toe (denk bijvoorbeeld aan ´maak kennis met tennis´). Desgewenst kunnen ze zelf een selectie maken van gemeenten waar ze het aanbod kunnen bieden. Via het systeem meldt de school haar belangstelling in één keer aan bond, lokale vereniging en gemeente.


3963 kinderen vulden de sportkeuzewijzer.nl in

De gemeente Vlaardingen zet de sportkeuzewijzer in doordat combifunctionarissen klassikaal in groep 5 en 6 de test behandelen. Aan de hand van 14 vragen vindt elk kind een sport die bij hem of haar past. De resultaten van de test ontvangt het kind in zijn mailbox met informatie over de lokale sportverenigingen. Ook krijgt het kind een prachtig boekje mee naar huis met alle adressen van sportverenigingen in Vlaardingen. U kunt bij de sportkeuzewijzer ook ons speciaal ontwikkelde werkblad gebruiken. Vraag de volledige versie (7 vragen) aan via holtman@sportscan.nl. Ook het jeugdsportfonds profiteert.Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanZwolle      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer