www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Drie gemeenten willen samen sportpas.nl gebruiken. Kan dat?

De gemeenten Ooststellingwerf, Weststellingwerf en Opsterland werken samen om meer inwoners aan het bewegen te krijgen. Vanuit de projectorganisatie Zuidoost Friesland in Beweging toont sportpas.nl onafhankelijk van de woonplaats (bv. Appelscha, Wolvega of Gorredijk) het aanbod vanuit het gezamenlijke project Lekker Fit Fryslân.


Cultuuractiviteiten ook op sportpas.nl

Een naam is een naam. Bij Sportpas.nl denk je in eerste instantie aan sportactiviteiten. De site is echter een doelgroepensite. Het is dus eenvoudig mogelijk om ook cultuuractiviteiten toe te voegen. Cursussen fotografie, gitaarles, van koren tot koek etc. zijn op de site duidelijk zichtbaar door middel van een afwijkende (cultuur)kleur. Je bereikt immers dezelfde leerlingen uit het basisonderwijs! Zie ook kultuurpas met de K van Kunst.


Hoe informeer je de doelgroep over de mogelijkheden van Sportpas; Worden we volledig digitaal? Nee...

Om de doelgroep te wijzen op de mogelijkheden van de site ontkomt u er niet aan om veel over de site te communiceren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van programmaboekjes, flyers, posters, persberichten en via uw eigen media. In het beheergedeelte van de site zijn voorbeelden en downloads van communicatie uitingen terug te vinden. Onze ervaring is dat het zeker twee jaar duurt voordat ouders en kinderen het oude systeem (bijvoorbeeld programmaboekjes en losse formulieren) zijn vergeten en direct naar sportpas.nl gaan. Steeds meer gemeenten werken met sportpas.nl zodat steeds meer kinderen de weg weten te vinden.


Sportpas in het nieuws

Vandaag: Sportpas brengt sportverenigingen en hun doelgroep bij elkaar. Klik hier>>
Augustus: Kies je Sport : meer dan 1.000 aanmeldingen in één week. Klik hier>>
Augustus: Aanbod Kies je Sport op Sportpas.nl. Klik hier>>
Augustus: Welke sport in Vlaardingen past bij mij? Klik hier>>
Augustus: Sportkeuzewijzer.nl helpt bij keuze sport. Klik hier>>
juli: Inschrijvingen 'Jeugd in beweging van start' Klik hier>>Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer