www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Maatwerk gemeente Harderwijk

In het tiende jaar van de Sportwijzer in Harderwijk kiest de gemeente ervoor om een efficiencyslag te maken en delen van het project te digitaliseren via sportpas.nl Ruim 30 sportaanbieders bezochten de informatieavond waarin de mogelijkheden zijn gepresenteerd. Clubs beheren via de site hun eigen aanbod en kunnen daarmee sneller en efficiënter reageren op de belangstelling van kinderen. Ook blijft de inschrijving open zolang er plaats is in de cursusgroep. Meerdere personen binnen de club delen hun toegangsaccount door een apart e-mail adres aan te maken sportpas@naamvereniging.nl


Gemeente Papendrecht zet werkblad Sportkeuzewijzer in

Kinderen in de groepen 6 t/m 8 in Papendrecht maken nu gebruik van het speciaal rondom sportpas ontwikkelde werkblad. Hiermee herkennen ze verschillen tussen sporten, om vervolgens een betere keuze te maken uit het programmaboekje Kies voor Hart en Sport. Het werkblad bestaat uit zeven vragen en opdrachten die kinderen op school of thuis kunnen maken. Iedereen ontvangt een persoonlijke top tien per mail, inclusief linkjes naar de lokale sportverenigingen.


Gericht mails sturen aan (doel)groepen

Vanuit het beheer is het straks mogelijk om gericht een selectie van scholen, kinderen of sportaanbieders te kiezen die per mail worden benaderd. De beheerder kan daarmee bijvoorbeeld gericht kinderen uit groep 8 uitnodigen voor het eindejaarstoernooi, scholen in een bepaalde wijk benaderen voor clinics en sportaanbieders wijzen op declaratiemogelijkheden.Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer