www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Monitoring

Sportpas.nl registreert alle inschrijvingen binnen het systeem. Daardoor krijgt de beheerder gelegenheid om rapportages te maken en resultaten te monitoren. Zo deden in Amersfoort 1.295 cursisten mee van 49 basisscholen, was Daan de meest voorkomende voornaam, bestond 52% van de deelnemers uit meisjes, kwamen de meeste deelnemers uit groep 7 (20%) en beoefenen de meeste van de huidige deelnemers momenteel de voetbalsport.


Sportpas Extra

Deze nieuwe functionaliteit biedt beheerders van de site de mogelijkheid om individuele deelnemers te selecteren en per e-mail apart te informeren over het sportaanbod. Handig om jongeren uit bepaalde wijken te laten weten dat de buurtsportcoaches vrijdag een clinic basketbal geven op het Cruijff Court. Ook kan de beheerder alle Sportpas Extra accounts voorrang geven bij aanmelding. Handig om jongeren die vorig jaar als vrijwilliger hebben meegewerkt nu de gelegenheid te bieden vooraf in te schrijven.

 


Gemeente Boarnsterhim en Oldebroek maken gebruik van Sportpas.nl

Zowel de Friese gemeente Boarnsterhim als de Gelderse gemeente Oldebroek maken gebruik van de mogelijkheden van Sportpas.nl. In beide gemeenten zijn ook in 2013 combinatiefunctionarissen actief die samen met sportaanbieders een volledig aanbod voor het basisonderwijs organiseren. In Oldebroek mikken Siebren Groen en collega’s vooral op jeugd en jongeren. Boarnsterhim gebruikt de site zeker ook om de evenementen tijdens de Nationale Sportweek te promoten..

 

Nationale Sportweek
Begin november zijn alle gemeenten die vorig jaar deelnamen aan de Nationale Sportweek geattendeerd op de mogelijkheden van Sportpas.nl De site biedt geavanceerde functies voor communicatie, promotie en registratie! Sportscan maakt de Sportpas.nl site voor uw gemeente op maat. Daardoor is de site herkenbaar als uw eigen product. In de maanden voor de Nationale Sportweek vraagt u sportaanbieders hun aanbod op de site te plaatsen en te beheren. In uw communicatie verwijst u naar de site en presenteert u alle activiteiten in die week. Via de nieuwsbrief functionaliteit informeert u alle sportaanbieders, scholen en deelnemers over de naderende activiteiten.

Brochure: Klik hier>>


Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportscanNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer