www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Gebruik eigen domeinnaam en huisstijl

Diverse gemeenten vragen ons of de look and feel van het eigen project wel herkenbaar blijft wanneer ze gebruik maken van Sportpas.nl. Uiteraard kunt u uw eigen domeinnaam blijven gebruiken, van daaruit worden bezoekers ongemerkt doorgestuurd naar Sportpas.nl. Daarnaast maken wij desgewenst elke e-mail voor u op maat en kunt u zelf alle pagina’s naar wens inrichten. Organiseert u naast sport ook veel cultuuractiviteiten? Geen probleem: kinderen ontvangen een mail vanuit de Sport- en Cultuurpas.


Rol sportvereniging op Sportpas.nl

Sportaanbieders beheren zelf hun aanbod op de site. Bij elke aanmelding ontvangt de vereniging een mail en kunnen ze via het beheerdeel van de site zelf deelnemers informeren. Veel sportaanbieders sturen vlak voor de activiteit alle deelnemers nog even een uitnodiging (voorbeelden beschikbaar) en na afloop een bedankje. Via beheer vinken ze aan welke kinderen lessen gemist hebben en sturen ze deze presentielijst door naar de gemeente, die vervolgens een eventuele declaratie kan accorderen. Zit een cursus vol dan voegt de sportvereniging zelf eenvoudig een nieuwe cursus toe. Aan te raden is een aparte e-mail aan te maken ( sportpas@verenigingsnaam.nl) zodat meerdere personen het account van de club kunnen beheren.

 

Welke sporten zijn er in mijn gemeente?
Veel gemeenten publiceren op hun eigen site een overzicht van sportverenigingen. U kunt dit overzicht veel aantrekkelijker maken door lokaal de Sportkeuzewijzer in te zetten. U mailt ons uw bestand met sportverenigingen en voor € 150,- richten wij de site lokaal voor u in. Via een banner linkt u bezoekers door naar de Sportkeuzewijzer en geeft meteen sportverenigingen in uw gemeente de kans zich te profileren. Daarnaast geeft de Sportkeuzewijzer de bezoekers inzicht in hun sportvoorkeuren Voor leerlingen van groep 6 t/m 8 is er ook een aanvullend werkblad beschikbaar. Bovendien steunen wij het Jeugdsportfonds met € 25,-.


Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer