www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Gebruik sportpas.nl tijdens Nationale Sportweek 2013

De gemeenten Amersfoort, Harlingen, Hoorn en Oldebroek gebruiken Sportpas.nl natuurlijk ook tijdens de Nationale Sportweek om alle activiteiten onder de aandacht te brengen. Sportaanbieders plaatsen op uw uitnodiging hun activiteiten en beheren hun aanbod. Uiteraard bepaalt u zelf welke activiteiten op de site zichtbaar zijn. Via de geavanceerde functies voor communicatie, promotie en registratie maakt u optimaal gebruik van de mogelijkheden.

Planning
Hoe maakt u uw lokale Nationale Sportweek zichtbaar op sportpas.nl?

  1. stuur een mail naar info@sportpas.nl en we maken uw site aan
  2. u informeert uw relaties (sport)aanbieders om aanbod toe te voegen; zoals clinics, instuiven, cursussen en de Koningsspelen
  3. u communiceert sportpas.nl als de site waar uw aanbod zichtbaar is
  4. belangstellenden vinden alle informatie over de activiteiten en schrijven zich (indien gewenst) vooraf in
  5. u en (sport)aanbieders kunnen deelnemers per e-mail informeren
  6. na de Nationale Sportweek gebruikt u de site voor uw reguliere kennismakingsactiviteitenWelke sporten zijn er in mijn gemeente?

Veel gemeenten publiceren op hun eigen site een overzicht van sportverenigingen. U kunt dit overzicht veel aantrekkelijker maken door lokaal de Sportkeuzewijzer in te zetten. U mailt ons uw bestand met sportverenigingen en voor € 150,- richten wij de site lokaal voor u in. Via een banner linkt u bezoekers door naar de Sportkeuzewijzer en geeft meteen sportverenigingen in uw gemeente de kans zich te profileren. Daarnaast geeft de Sportkeuzewijzer de bezoekers inzicht in hun sportvoorkeuren Voor leerlingen van groep 6 t/m 8 is er ook een aanvullend werkblad beschikbaar. Bovendien steunen wij het Jeugdsportfonds met € 25,-.


Mogelijkheden Sportpas
Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer