Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Regenboog wint Run for Joyce schoolbokaal

vrijdag 7 oktober 2016

Op vrijdag 23 september was de Run for Joyce in Oosterwolde. De hardloopwedstrijd had een recordaantal deelnemers en ook de opbrengst was hoogste tot nu toe.

In aanloop heeft de organisatie van Run for Joyce samen Goed Bezig Oldebroek veel aandacht geschonken op scholen aan de hardloopwedstrijd. Er zijn in Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde en Oosterwolde naschoolse hardloopinstuiven gehouden waarbij kinderen konden oefenen voor de run. Tijdens de wedstrijd zelf konden kinderen zich opgeven voor de schoolbokaal. Met hun deelname, eindtijd en een eventueel opgehaald sponsorbedrag scoorden ze punten voor hun school. Uiteindelijk werd de Regenboog uit Oldebroek eerste met 47 punten. De tweede plaats was met 44 punten voor de Looschool en het Noordermerk uit Noordeinde werd derde met 42,5 punt.


Regenboog - 1e plaats

Run for Joyce en Goed Bezig Oldebroek kijken terug op een succesvolle samenwerking waarbij veel kinderen zijn geënthousiasmeerd voor hardlopen en door de trainingen ook daadwerkelijk beter zijn gaan lopen. Er wordt alweer uitgekeken naar het evenement van 2017.


Looschool - 2e plaats


Noordermerk - 3e plaats 

Recente nieuwsitems