Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Veel animo voor spelmiddag winkelcentrum Wezep

donderdag 20 oktober 2016

Op de woensdag in de herfstvakantie vond er een spelmiddag plaats in het winkelcentrum van Wezep. De activiteitencommissie van ondernemers en Goed Bezig Oldebroek vonden een vijftal sportaanbieders bereid om hier op een sportieve manier invulling aan te geven.



Er kwamen ruim 150 kinderen af op de middag. Zij konden met een stempelkaart deelnemen aan zes activiteiten: blikschieten bij WHC, kickboksen met Amierie’s Gym, korf schieten bij kv Rood Wit, acro bij gymvereniging OLVO, dansen met dansschool Bruinewoud en een speurtocht van Goed Bezig Oldebroek. Bij de speurtocht moesten de kinderen onderweg onder andere opdrachten doen bij handwerkzaak Kreatief, Slagerij van den Berg en Plus Supermarkt.



Een volle stempelkaart leverde de kinderen een leuke goodiebag op. Hier zat naast informatie van de sportaanbieders een leuke gezondheidsgadget in. Dit werd aangevuld met een stuk fruit en leuke attenties van de Intertoys en Ter Stal Wezep. Voor de jongste kinderen was er een springkussen en deze konden geschminkt worden door BSO de Wereldkinderen.



Een geslaagde activiteit voor de jeugd met een mooie samenwerking tussen ondernemers en sportaanbieders.

Voor alle foto’s, klik hier

Recente nieuwsitems