Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Blije gezichten bij OLVO tijdens uitreiking Beweegdiploma’s

donderdag 16 maart 2017

Bij gymvereniging OLVO kunnen kinderen hun Beweegdiploma halen. Als kinderen alle motorische vaardigheden uit de lessenserie onder de knie hebben, krijgen zij het Beweegdiploma. En dat bijzondere moment laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan!

Glimlachend van oor tot oor
Op donderdag 16 maart was het zover, zeven kinderen ontvingen het felbegeerde Beweegdiploma 1 tijdens een feestelijk uitreiking. Ook ouders en opa’s en oma’s waren van de partij.
De kinderen die de motorische vaardigheden nog niet voldoende beheersen kregen ook een leuk aandenken aan deze bijzondere les. En wellicht ontvangen zij over een paar maanden het Beweegdiploma.



Heeft uw kind al zijn of haar Beweegdiploma?
Het is van groot belang dat uw kind na het behalen van het Beweegdiploma blijft bewegen om de motorische vaardigheden optimaal te ontwikkelen. Wilt u dat uw kind zich motorisch goed blijft ontwikkelen? Kijk dan naar ons verdere aanbod binnen de club.

Meer weten?
Neem gerust contact op met Jacquelien Fijn via 06 30 392 712 of secretariaat@olvo-wezep.nl. Meer informatie over het Beweegdiploma leest u ook op www.kngu.nl/beweegdiploma

Klik hier voor een filmpje 

Recente nieuwsitems