Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Raadsgesprek en Sportcafé op donderdag 12 oktober

vrijdag 29 september 2017

Sportbestuurders zijn van harte welkom voor een informeel raadsgesprek met aansluitend een sportcafé. De avond richt zich op bestuursleden, maar ook vrijwilligers die betrokken zijn bij de thema’s van de avond zijn van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 12 oktober 2017, vanaf 19.00 uur in de Zwikmeule, Stouwdamsweg 2 in Oldebroek.

Raadsgesprek
In het raadsgesprek kunnen sportclubs hun toekomstplannen voor hun accommodatie delen met de raadsleden van gemeente Oldebroek. Ook is er gelegenheid om belangrijke ontwikkelingen te melden of om aandacht te vragen voor algemene zaken bij en rond de club. De deelnemers gaan met elkaar in gesprek. De gemeenteraad kan de uitkomsten van dit gesprek ook gebruiken bij de behandeling en vaststelling van de nieuwe sportnota in november 2017.

Sportcafé
Het sportcafé staat in het teken van lokale ontwikkelingen, netwerken en een inspirerende gastspreker over een actueel thema. Zo vertelt Karin Pannekoek over de Open Club: Maatschappelijk Verantwoord Verenigen. Ze vertelt over de grote waarde van jouw club voor de samenleving met de uitdagingen die daarbij komen kijken. Hoe ga je om met deze uitdagingen en de toenemende vraag vanuit de samenleving? Wat zijn de kansen die daarbij komen kijken en hoe kan dit bijdragen aan jouw vitale ‘open club’ waar je trots op kunt zijn? We sluiten af met een interactieve evaluatie door Rudolf Huberts van Goed Bezig Oldebroek en een netwerkborrel.

Sportbestuurders en overige belangstellenden kunnen zich aanmelden voor deze avond bij Marijke Zaalmink van team Samenleving via mzaalmink@oldebroek.nl.

Recente nieuwsitems