Het online activiteitenplatform van de gemeente Oldebroek

Nieuws

Wegwijzer wint schoolbokaal Run for Joyce

dinsdag 24 oktober 2017

Op vrijdag 22 september was de Run for Joyce in Oosterwolde. Tijdens de run konden leerlingen meelopen voor een scholencompetitie. De Wegwijzer in Oosterwolde won het schoolklassement en ontving op dinsdag 24 oktober de bijbehorende beker.


De Wegwijzer uit Oosterwolde sleepte de eerste prijs in de wacht

Schoolklassement
In aanloop naar de Run for Joyce bracht de organisatie samen met Goed Bezig Oldebroek het hardlopen onder de aandacht tijdens naschoolse instuiven. In Wezep, Oldebroek, ’t Loo, Noordeinde en Oosterwolde konden kinderen oefenen voor de run. Tijdens de wedstrijd zelf konden kinderen lopen voor het schoolklassement. Met hun deelname, de eindtijd en een eventueel opgehaald sponsorbedrag scoorden ze punten voor hun school. Uiteindelijk werd de Wegwijzer uit Oosterwolde eerste, de Regenboog uit Oldebroek tweede en de Looschool uit ‘t Loo completeerde het podium.

Run for Joyce en Goed Bezig Oldebroek kijken terug op een succesvolle samenwerking. Het aantal deelnemers bij de jeugd was ook dit jaar weer groter dan eerdere jaren. Daarnaast zijn kinderen geënthousiasmeerd voor hardlopen en hebben de nodige tips gekregen om beter gaan lopen.


De tweede plaats was voor CNS de Regenboog uit Oldebroek


De Looschool werd derde


Recente nieuwsitems