Station tot Station Loop woensdag 31 mei 2023

Nieuws

Ga jij de route lopen? Selfiechallenge

dinsdag 25 mei 2021

Beste stationloopster/loper,

De laatste woensdag van mei staat voor de deur. En dat betekent voor jou en voor ons normaal gesproken dat de Station tot Station Loop in de agenda staat. We kunnen er niet met z'n allen een geweldige, sfeervolle loopavond van maken over 10 Engelse mijlen. Maar wat wel in volle bloei staat, is de  prachtige groene route van station Ommen naar station Dalfsen. De route is grotendeels over de openbare weg te lopen. (En door wegwerkzaamheden is het parcours vanaf Laarbrug tot Rechteren toevallig autoluw deze week.) Als de wind wat gaat liggen, biedt dat natuurlijk een uitgelezen kans om de route in eigen tempo te genieten. Je kan de Station tot Station Loop als duurloop doen om eens extra om je heen te kijken. Maar je kan natuurlijk ook proberen om je persoonlijk record te verbreken. Het is voor ieder vrij! 

De route staat op onze website www.stationloop.nl . Je vindt ook de segmenten daar terug. Stuur je selfie met de stationsklokken in Ommen en Dalfsen naar selfie@stationloop.nl en we delen deze op onze site #stationloop. En het zou zomaar eens een mooi presentje kunnen opleveren.  Eén aandachtspunt....... niet allemaal tegelijk!
 
2022

Iedereen die zich voor de editie van 2020 had ingeschreven, blijft ingeschreven voor de editie van 2022. Uiteraard kun je je startbewijs overdragen indien je zelf niet kan of wil deelnemen. Wij zien de toekomst positief in en gaan in ieder geval vanaf het najaar weer voorbereidingen treffen voor de editie in 2022. 
 
Om naar toe te trainen:
Station tot Station Loop woensdagavond 25 mei 2022!
 

Station tot Station Loop App
Gezocht: Iemand die ons kan helpen bij het realiseren van een route App voor iOS en Android. Dit kan als afstudeeropdracht voor een student of een vrijwilliger die het leuk vindt om ons te helpen. De App biedt gebruikers de mogelijkheid om de route van de Station tot Station Loop verder te ontdekken en markante punten in het landschap te ervaren. De inhoud is klaar, we zoeken vooral een ICT-er die voor ons kan programmeren. Heb je die skills of ken je iemand met die skills? Stuur een mailtje naar info@stationloop.nl of stuur een bericht op Facebook of Twitter.

Nieuws
Blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes en volg ons op Twitter en like ons op Facebook.
Bekijk ook onze website. www.stationloop.nl

Blijf lopen, blijf gezond en tot volgend jaar!

 De Station tot Station Loop 


Namens het bestuur Stichting Station tot Station Loop
info@stationloop.nl

Recente nieuwsitems