Station tot Station Loop woensdag 31 mei 2023

Nieuws

Ben jij al klaar voor de Station tot Station Loop 2022

zaterdag 29 januari 2022

Beste stationloopster/loper,

Je staat nog steeds ingeschreven als deelnemer aan de 13e editie van de Station tot Station Loop! Net als jij, hopen we dat deze uitgestelde editie op 25 mei dit jaar kan plaatsvinden. Aan ons zal het niet liggen. Wij hebben onze eerste voorbereidingen getroffen, maar worden op dit moment nog erg gehinderd door de geldende corona spelregels voor de sport. Wij hebben vertrouwen in verdere versoepeling van de maatregelen en gaan vooralsnog door met de organisatie. Wij gaan in ieder geval voor 3 maal scheepsrecht. Ben jij al begonnen met de voorbereidingen? 

Om naar toe te trainen:
Station tot Station Loop woensdagavond 25 mei 2022!

Toch geen Stationloop voor jou?
Uiteraard kun je je startbewijs overdragen aan iemand anders, indien je zelf niet kan of wil deelnemen. Het overdragen van je startbewijs kan je helemaal zelf regelen via onze site . Heb je nog geen vervanger gevonden voor jouw startnummer? Facebook of Twitter kunnen daar vast bij helpen. Wij denken dat er nog wel lopers zijn zonder startnummer, die de prachtige route tussen station Ommen en Dalfsen hardlopend willen beleven. Twijfel je of je staat ingeschreven. Check dan hier  de startlijst. Je kan hier ook je startnummer terugvinden.

Clinic
Vind je het lastig om trainingen weer op te pakken of wil je graag deskundig begeleid worden bij het trainen? Dan kan je je opgeven voor de clinic bij de atletiekvereniging ACO van Elderen in Ommen. Deze is speciaal voor de Station tot Stationloop. Elke dinsdag op de atletiekbaan om 19.30 uur vanaf 22 maart tot aan de Stationloop. Meer info op onze site  of die van ACO

Nieuws
Blijf op de hoogte van alle updates en nieuwtjes en volg ons op Twitter  en like ons op Facebook .
Bekijk ook onze website. www.stationloop.nl

We zien je graag aan de start op woensdag 25 mei!

De Station tot Station Loop

Namens het bestuur Stichting Station tot Station Loop
info@stationloop.nl

Recente nieuwsitems