Welkom bij sporten in Baarn

EemBridge Baarn

Welkom op de site van EemBridge Baarn!

Eén tegen eenzaamheid.

Bridgen traint je hersenen en verveelt nooit.

Bridgen op een club betekent contact met andere spelers, gezelligheid en uitdaging.

EemBridge Baarn is een bridgevereniging met ca. 100 leden, die met elkaar op een gezellige manier competitief bridgen. Wij spelen gedurende het seizoen een parencompetitie en viertallencompetitie; daarnaast top integraal drives bij feestelijke gelegenheden. De speelmomenten zijn dinsdagmiddag, aanvang 13:15 uur en woensdagavond, aanvang 19.15 uur.

In de zomermaanden houden wij een open huis op de woensdagavond, aanvang 19.15 uur. Wij zijn aangesloten bij de NBB.

EemBridge Baarn is de nieuwe naam voor BC Eembridge, opgericht in 1981, waar de voormalige Baarnsche Bridgeclub, opgericht in 1946, zich in 2022 bij heeft aangesloten. Wij zijn een vereniging met volledige rechtsbevoegdheid, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 40506913.

Onze vereniging speelt in ‘De IJsbaan’ aan De Geerenweg 16, 3741RS Baarn, een locatie met ruime parkeergelegenheid. De gerenoveerde zaal beschikt over een bar met prettige bediening waardoor het hier prettig bridgen is.

Wilt u lid worden van onze club, neem dan contact op met onze secretaris. Of vul op onze clubsite het formulier “Word lid van Eembridge Baarn” in.

Sportactiviteiten van EemBridge Baarn

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.