Proclaimer

Proclaimer sportpas.nl

Sportscan is als initiatiefnemer van de sportpas.nl website verantwoordelijk voor de inhoud van de website. Sportscan biedt licentiehouders gelegenheid het sportpas.nl platform onder een eigen domein te gebruiken om deelname aan sport-, beweeg- en cultuuractiviteiten te stimuleren. Teksten, foto’s en informatie op de website worden door aanbieders, licentiehouder en Sportscan op de site geplaatst. Sportscan voelt zich verantwoordelijk voor de informatie zoals die op de site gepubliceerd wordt en doet zijn best u als bezoeker zo goed en volledig mogelijk te informeren.

U herkent het gebruik van de sportpas.nl website door de tekstregels over Sportpas.nl helemaal onderaan alle pagina’s en aan de footer van e-mailberichten die u bij aanmelding of inschrijving via het systeem van ons ontvangt. U mag van ons verwachten dat de informatie op de site zoals die door aanbieders, licentiehouders en Sportscan zelf is geplaatst: 

  • correct en actueel is 
  • leesbaar en begrijpelijk is verwoord
  • wij open staan voor suggesties om teksten op de site te verbeteren
  • wij open staan voor suggesties om de werking van de site te verbeteren
  • wij snel en adequaat reageren op vragen via helpdesk@sportpas.nl

Browsers

De website is gebouwd voor alle recente versies van de browsers Edge, Internet Explorer, Firefox, Chrome en Safari. In oudere versies van deze browsers is de informatie veelal wel zichtbaar, maar kan de vormgeving afwijken. Werkt een link niet of anders dan u had verwacht? Laat het ons weten ook als u niet kunt vinden wat u zoekt. Wij stellen uw reactie op prijs. Indien u als aanbieder beschikt over sprekend rechtenvrij beeldmateriaal dat wij op de site mogen publiceren dan ontvangen wij die foto’s/ filmpjes graag via info@sportpas.nl

Sportscan, 17 september 2020.