Welkom bij sporten in Baarn

Sportcentrum de Trits

Sportcentrum de Trits is een multifunctioneel sportcentrum, waar iedereen op een ontspannen manier kan komen zwemmen, sporten en recreëren. Het sportcentrum bestaat uit een zwembad, een fitness-accommodatie, een sporthal en een brasserie. 

Het zwembad telt drie baden (een wedstrijdbassin van 25m, een recreatie/instructiebassin en een peuterbassin) en biedt veel mogelijkheden voor zwem- en aqualessen, banen zwemmen en recreatief zwemmen. Het recreatiebassin beschikt over een schitterende glijbaan, die garant staat voor urenlang zwemplezier voor jong en oud. Naast het recreatiebassin bevindt zich de Turkse tuin, een whirlpool, een sauna en een Turks stoombad. 

De Trits heeft diverse fitnesszalen, waar sporters onder begeleiding van professionele en deskundige instructeurs zelfstandig of in groepsverband aan hun sportdoelen kunnen werken en met de modernste apparatuur trainen. Ook is het mogelijk om personal trainingen te volgen in de vorm van een één-op-één- of duotraining.

Voor de buitensporten heeft de Trits een eigen fitnesstuin, met een uitdagende Obstacle Course en een Outdoor Gym, waar diverse bootcamp workouts worden gegeven, maar men ook individueel kan trainen.

De sporthal, voorzien van een professionele klimwand, is het domein voor alle indooractiviteiten. Veel sportverenigingen en scholen uit Baarn en omgeving maar ook individuele sporters maken al jaren gebruik van de hal voor hun wekelijkse trainingen, toernooien of wedstrijden.

Met een veelzijdig lesaanbod en verschillende faciliteiten biedt de Trits sportliefhebbers van elke leeftijd veel keus. Op elk niveau, allemaal onder één dak én tegen een aantrekkelijke prijs. Met de verschillende abonnementen kunnen leden onbeperkt zwemmen, fitnessen, alle groepslessen volgen (zowel in het zwembad als de fitness) en profiteren van vele extra's.

Kijk voor meer info op www.detrits.nl

Sportactiviteiten van Sportcentrum de Trits

CIRCL Mobility High5

Sportcentrum de Trits

Locatie:

Goeman Borgesiuslaan 2, Baarn

Aanvang:

7 juni 2024

Snorkelen voor kinderen High5

Sportcentrum de Trits

Locatie:

Goeman Borgesiuslaan 2, Baarn

Aanvang:

4 september 2024

Survival zwemmen High5

Sportcentrum de Trits

Locatie:

Goeman Borgesiuslaan 2, Baarn

Aanvang:

4 september 2024