Welkom op de site van Sportkennismaking Leiden

slide
slide
slide

Welkom bij Sportkennismaking 18+

Welke sport wil je uitproberen ?

Welkom op de site van Sportkennismaking Leiden! Deze site geeft een overzicht van alle sportieve activiteiten voor inwoners van de gemeente Leiden, aangeboden door sportaanbieders uit de gemeente.

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

Aanbod bekijken
Het complete cursusaanbod kunt u bekijken bij het tabblad “Overzicht Aanbod”. U kunt hier in de diverse kolommen zoeken en deze kolommen zijn ook te sorteren door op de kolomtitel te klikken. De groene INSCHRIJVEN knop geeft u meer informatie over desbetreffende cursus.

Inschrijven met of zonder account
U kunt inschrijven met of zonder account. De keuze is aan u. Wilt u meedoen? Klik dan op de INSCHRIJVEN knop helemaal rechts achter de rij gegevens over de cursus. In het vervolgscherm kun u zich dan inschrijven. De knop 'Ik wil me inschrijven' staat onderaan. U ontvangt een e-mail bevestiging. Klik hier voor een uitgebreide uitleg over de werking.

Betalen
Bij de meeste cursussen betaalt u het verschuldigde lesgeld de eerste les aan de instructeur. Bij enkele sporten krijgt u vooraf om het inschrijfgeld alvast aan hen over te maken. Zij willen deze drempel inbouwen om er zeker van te zijn dat u de cursus gaat volgen. De reden daarvan is, dat zij al voor aanvang van de cursus kosten moeten gaan maken.

Sporten
Wilt u meer weten over de verschillende sporten die er allemaal te vinden zijn? Klik  dan hier voor een overzicht van alle sporten en kijk of de sport ook in Leiden wordt aangeboden.

Sportkeuzetest
Weet u nog niet welke sport bij u past of wilt u meer weten over een bepaalde sport? Doe dan de sportkeuzetest. U beantwoordt veertien vragen  en ziet gelijk welke sporten dan het meeste met uw voorkeuren overeenkomen. Als u uw mailadres invult krijgt de top tien van sporten die het best u passen in uw mailbox compleet met weblinks naar sportverenigingen in de buurt!

Vragen?

Klik hier voor veel gestelde vragen.

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!