www.sportpas.nl - header
Aanmelden | Afmelden | Adresmutatie | Contact | Archief | Stuur door | Veelgestelde vragen
 

Deze Sportpas Update wordt u aangeboden door Sportscan. De Sportpas Update verschijnt periodiek om u te informeren over de gebruiksmogelijkheden van de website sportpas.nl Stuurt u de Sportpas Update door naar andere collega´s en vraag ze zich aan te melden (zie link boven). Alle updates worden verzameld op de pagina veelgestelde vragen.


Sportpas Ervaringsdag

Op donderdag 27 juni jl. vond de eerste Sportpas Ervaringsdag plaats in de Droom van Zwolle. Tien gemeenten waren vertegenwoordigd en bespraken ervaringen uit o.a. Harderwijk en Súdwest-Fryslân. Daarnaast werden vanuit de licentiehouders diverse suggesties genoemd om Sportpas.nl nog beter te laten functioneren. Verslag van de bijeenkomst en voorbeelden van promotiemateriaal zijn straks in het beheer terug te vinden.

foto ervaringsbijeenkomst Sportpas


Beoordelingsmodule

Deelnemers kunnen na afloop van de cursus of activiteit een beoordeling geven
over de kwaliteit van het aanbod. De activiteit wordt beoordeeld op een viertal onderwerpen. Via een tekstveld worden opmerkingen geplaatst. De beoordelingen
zijn per aanbieder zichtbaar op hun eigen informatiepagina. Uiteraard worden alle beoordelingen ook verwerkt in de tabel ´Beste beoordeelde aanbieder´ (vergelijk de functie ´Sportiefste school´). De beoordelingsmodule wordt tegen een kleine meerprijs geactiveerd op de site.
banner beoordelingsmodule
 

Betaalmodule
De betaalmodule stelt u in staat om kosten voor deelname aan activiteiten te incasseren voordat de inschrijving afgerond wordt. Deelnemers betalen via Ideal eerst de door de beheerder ingestelde kosten per activiteit. Wanneer de betaling door Ideal is geaccordeerd wordt het inschrijfproces afgerond. De beheerder van de site ontvangt deze kosten op zijn/haar rekening en dient zelf met de (sport)aanbieder af te rekenen. In het betaalproces is het mogelijk een extra bedrag te storten voor een goed doel als bijvoorbeeld het Jeugdsportfonds, Spieren voor Spieren, Kika etc. De betaalmodule wordt tegen een kleine meerprijs geactiveerd op de site.

 

Sportpas.nl Platform voor sportstimulering
Eind juni verscheen in Sport, Bestuur en Management (vakblad voor sportbestuurder, sportkader en sportoverheden) een artikel over Sportpas.nl. Het artikel (pdf) beschrijft de primaire regierol van gemeenten bij de uitvoering van sportstimuleringsactiviteiten. Ook worden de mogelijkheden van de website voor lokaal gebruik benoemd.


Wilt u een toelichting op de mogelijkheden van sportpas.nl? Neem dan contact met ons op voor een interne presentatie. Technische realisatie en ontwerp van de Sportpas Update wordt verzorgd door Sportscan, Zwolle. De redactie is in handen van de Sportscan. Op ontwerp van deze nieuwsbrief en de teksten rust copyright bij de auteurs van de teksten. U mag deze teksten gebruiken met bronvermelding; Sportscan Bv Zwolle.

   
 
Volg ons op http://twitter.com/#!/SportpasNL      Kijk ook eens op www.sportkeuzewijzersportkeuzewijzer