Alles over sport en bewegen in uw gemeente!

Sluit aan bij elk lokaal sportakkoord!

Sportpas.nl | Cultuurpas.nl is een makkelijke, snelle en veilige manier om deelnemers in te schrijven voor lokale activiteiten. Sportpas presenteert de Sociale kaart voor sport, bewegen en cultuur en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het sportpas platform wordt veel gekozen in de uitwerking van de lokale sportakkoorden!

Sportiefste school

Kijk hier voor een overzicht van alle deelnemende scholen. Aan het eind van het schooljaar kiezen we de Sportiefste School

Bekijk deelnemende scholen

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Stel je sportwensen in

Stel je sportwensen in op je profielpagina. Wordt die sport aangeboden ontvang je direct bericht!

Via je profielpagina

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

Cultuurkeuzewijzer.nl


De Cultuurkeuzewijzer helpt een cultuurdiscipline te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je cultuurwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die discipline wordt aangeboden!

Doe de test!

Sportpas voor: Gemeenten in combinatie met Kies je Sport | Kies je Cultuur

Sportpas.nl is hét verzamelpunt voor sport, onderwijs, bewegen en cultuur in de gemeente. Wij denken dat goede informatie, gerichte voorlichting, laagdrempelige kennismaking uiteindelijk bijdraagt aan structurele sport- en cultuurdeelname. Sportpas.nl is daarbij een zeer geschikt middel omdat het op alle fronten bijdraagt. Ook vanuit de lokale sportakkoorden wordt het sportpas platform regelmatig ingezet om het lokale aanbod sport en bewegen zichtbaar te maken. Kijkt u ook eens bij onze interventie Kies je Sport | Kies je Cultuur, zie de website. De interventie voor basisschooljeugd. Op bassis van 20 jaar ervaring!

In het kort:
Goede informatie: op Sportpas.nl presenteren we alle lokale aanbieders van sport en bewegen via hun eigen profielpagina met verwijzingen naar eigen websites en regulier aanbod.

Gerichte voorlichting: Sportscan is ervaringsdeskundige in het combineren van communicatiemiddelen voor de juiste doelgroepen passend bij gemeentelijke interventies en projecten.

Laagdrempelige kennismaking: Sportpas brengt vraag en aanbod bij elkaar. (Sport)aanbieders organiseren activiteiten, deelnemers schrijven zich in (met of zonder account). Informatie is actueel en passend bij de wensen van de consument. Activiteiten staan open voor leden en niet-leden. Geheel in lijn met de oproep van Minister-president Mark Rutte!

Structurele sportdeelname: Deelnemers doen mee en ervaren of de sportpas(t), worden lid of gaan een andere activiteit doen. Op termijn fungeert Sportpas misschien wel als het platform waarin zonder lidmaatschap van een reguliere club structureel wordt bewogen. Voor de gemeente zien we een belangrijke taak in de coördinatie van het project en beheer van sportpas.nl. Zonder coördinatie en afstemming (bijvoorbeeld met scholen en (sport)aanbieders) ontstaan er geen structureel projecten die zijn ingebed in lokaal beleid of in de lokale sportinfrastructuur.

Wij denken: sportpas(t) altijd!
Om meer over de verschillende sporten te leren stellen we voor dat u begint met de sportkeuzetest op www.sportkeuzewijzer.nl of www.cultuurkeuzewijzer.nl. Wilt u meer informatie over de Sociale kaart voor Sport en Bewegen dan kijkt u op www.sportgids.nl


Sportscan BV
Kerkplein 30
7721 AD Dalfsen
T. (0529) 760 009
E. helpdesk(at)sportpas.nl
www.sportscan.nl
k.v.k. Zwolle  05068434

Onze brochure

Lees meer over de mogelijkheden van het sportpas systeem voor buurtsportcoaches, brede schoolorganisaties, cultuureducatie en gemeenten en andere uitwerkingen zie www.cjpsportkaart.nl voor middelbare scholen.

Social Media

Sportpas en Sportscan zijn ook te vinden op social media. Op SportpasNl tweets met tips en updates van het sportpas systeem
@SportpasNL @SportscanNL