van de gemeente Amersfoort

Kanopolo

Kanopolo is een spannende, spectaculaire en intensieve sport. Behalve kanovaren is het ook als een combinatie van waterpolo en basketbal te zien.
Bij deze teamsport is het doel simpel: gooi de bal in de goal van de tegenstander. Elk team heeft vijf veldspelers en maximaal drie wissels buiten de lijnen. De wedstrijden duren twee keer tien minuten. Tijdens deze twintig minuten gebeurt er meer dan op een heel WK voetbal. Uitslagen met dubbele cijfers zijn geen uitzondering, er wordt veel gescoord. Het lijkt er ruig aan toe te gaan.
De kano’s waarin gespeeld wordt botsen met ogenschijnlijk veel geweld tegen elkaar op. Ook de peddels worden meer dan eens luidruchtig gekruist. De spelers zijn beschermd door dikke zwemvesten en helmen met gezichtsbeschermers. De bal wordt meestal met de hand, maar mag ook met de peddel gespeeld worden.

< Terug naar het overzicht

Alles over deze activiteit

Om je in te schrijven voor een cursus, dien je in te loggen.

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Om je in te schrijven voor deze activiteit moet je ingelogd zijn. Vervolgens klik je op de knop 'Ik wil me inschrijven'.

Informatie

Soort activiteit: sport
Tak van sport: kanopolo
Beschrijving aanbod:

Voor deze activiteit is geen omschrijving.

Leeftijdscategorie: 0 tot 0 jaar
Aantal lessen: 1
Locatie:
Aanbieder: KV Keistad
Bijzonderheden:
Kosten voor deze les: € 0.05


Datum Begintijd Eindtijd
donderdag 19 april 2018 18.30 uur 19.30 uur


< Terug naar het overzicht

Contactgegevens

M Rietveld

Telefoonnummer overdag:

Telefoonnummer 's avonds:

E-mailadres:

rietveldm@hotmail.com

Website:

www.kvkeistad.nl

Volg ons