van de gemeente Amersfoort

Scouting Cay-Noya Welpen 7-11jaar (groep 4,5 en 6 zaterdag om 10.00 uur)

Scouting staat voor uitdaging! Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur! 

Er zijn verschillende soorten Scouting: landscouting, waterscouting en luchtscouting. Ook kinderen met een beperking kunnen bij de meeste soutinggroepen deelnemen aan het Scoutingspel. Binnen een Scoutinggroep zijn er verschillende speltakken waarin kinderen en jongeren uit één leeftijdsgroep hun spel spelen. De leeftijdsgroepen zijn 5-7 jaar, 7-11 jaar, 11-15 jaar,15-18 jaar en 18-21 jaar. Ouder dan 21 jaar? Ook dan biedt Scouting uitdaging!


Zie ook waterscouts.

< Terug naar het overzicht

Alles over deze activiteit

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Om je in te schrijven voor deze activiteit moet je ingelogd zijn. Vervolgens klik je op de knop 'Ik wil me inschrijven'.

Activiteit vol

Informatie

Soort activiteit: sport
Tak van sport: scouting (Jong Nederland)
Beschrijving aanbod:

Als je bij de Welpen speltak van Scouting Cay-Noya zit, dan ben je een jongen tussen de 7 en 11 jaar. Je bent bijna elke zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur te vinden in of rond het nieuwe clubhuis op de Vosheuvel. En omdat je alleen daarvan waarschijnlijk niet genoeg kan krijgen, ga je ook met veel plezier mee op kamp. 

Je gaat échte scoutingdingen te doen, zoals het viervakkenspel, het weerwolvenspel, egg-kracking, hanepoten, chinees worstelen of het pizzaspel… Nu vraag je je natuurlijk af hoe spellen met zulke exotische namen precies gaan!?

Daar kom je vanzelf achter als je bij de Itzamma horde zit!

Onze speltak bestaat uit 24 jongens tussen de 7 en 11 jaar die we dolfijnen noemen. Deze worden begeleid door vijf enthousiaste leidingleden. Alle Welpen bij elkaar noemen we een horde. Onze horde is opgedeeld in vier subgroepjes met elk zes welpen. Zo’n subgroepje heet een nest. De nesten hebben elk een ook een eigen kleur.

Mocht er geen plek meer zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via de website cay-noya.nl

 

Leeftijdscategorie: 7 tot 11 jaar
Aantal lessen: 1
Locatie: Heiligenbergerweg 177-183
3816AJ Amersfoort
Aanbieder: Scouting Cay-Noya
Bijzonderheden:

Doe lekkere speelkleding aan die ook vies mag worden (geen laarzen). 

Mocht de groep vol zitten, neem dan contact met ons op, we gaan kijken naar mogelijkheden.

Kosten voor deze les: € 0.00


Datum Begintijd Eindtijd
zaterdag 29 september 2018 10.00 uur 13.00 uur


< Terug naar het overzicht

Contactgegevens

Erwin de Kruijff (groepsvoorzitter)

Telefoonnummer overdag:

0641090469

Telefoonnummer 's avonds:

0641090469

E-mailadres:

groepsbestuur@cay-noya.nl

Website:

www.cay-noya.nl