Welkom bij sporten in Baarn

Nieuws

High-5 april t/m sept.

woensdag 13 maart 2024

High 5 in een nieuw jasje! 

Kinderen en Volwassenen maken voordelig kennis met sport en cultuur tijdens High 5 van April t/m september 2024

 

Dit jaar kunnen kinderen en volwassenen op zoek naar de sport die bij hen past of naar hun creatieve talent, in het kader van 'high 5’.

In samenwerking met een groot aantal verenigingen zijn er weer allerlei kennismakingslessen voor sport, dans, Scouting en muziek georganiseerd. Alle lessen zijn leuk en leerzaam. Kinderen en volwassenen kunnen zowel hun sportieve als hun creatieve en muzikale vaardigheden ontdekken en ontwikkelen.

Het uitproberen van verschillende sporten en activiteiten helpt mensen bij het vinden van een leuke hobby die bij hen past. Dat is de gedachte achter High 5, dat al heel wat jaren georganiseerd wordt door de gemeente Baarn in samenwerking met een groot aantal verenigingen en organisaties. Kennismaken gaat in korte cursussen van vier lessen voor een klein bedrag per cursus. Op deze manier kunnen mensen verschillende sporten en activiteiten gemakkelijk en voordelig uitproberen. De lessen worden altijd na schooltijd gegeven.

Er is een grote variëteit aan cursussen zoals hockey, snorkelen, yoga, kickboksen, judo en nog veel meer.

Voor wie is het?

De cursussen zijn bedoeld voor iedereen die kennis willen maken met een (nieuwe) sport of culturele activiteit. Bij de cursus staat aangegeven voor welke leeftijd die cursus wordt aangeboden, dit kan zijn voor de jongste kinderen, oudere kinderen of volwassenen.

 

Informatie en aanmelden

Informatie over de cursussen en aanmelden gaat via de websites: www.sporteninbaarn.nl onder het kopje kennismakingsactiviteiten – high5.

Voor aanmelden klikt u op inschrijven activiteit, dan krijgt u de keuze om aan te melden met account of zonder account. Zonder account kunt u direct inschrijven. Heeft u al een account? Log dan in en klikt u nogmaals op inschrijven activiteit. Als de inschrijving goed is gegaan, krijgt u een bevestigingsmail van de inschrijving.

Contact

Voor vragen over de High 5 kan contact worden opgenomen met contactpersoon & coördinator Boukje Lindenberg, b.lindenberg@baarn.nl, 0638984638

Recente nieuwsitems