Online sportaanbod gemeente De Fryske Marren

Wie zijn wij?

Sportpas in uw gemeente? Breng het aanbod van sport- en cultuur per doelgroep bij elkaar. Cursus, clinic, toernooi, instuif, hardloopwedstrijd op één site. Sportpas is een initiatief van Sportscan Opent in nieuw venster. In de loop der jaren heeft Sportscan veel ervaring opgedaan met diverse projecten voor jeugd en jongeren rondom Sport Oriëntatie en Keuze (SOK) PDF-bestand(PDF -953kb). Samen met zeker 50 gemeenten proberen we (niet)actieven te helpen bij het vinden van een sport die past. Wij denken: sportpas(t) altijd!

Deze website dient ter ondersteuning van gemeentelijke projecten waar belangstellenden kennismaken met sport, cultuur en andere activiteiten. Samen met gemeenten proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen en maken we wensen ook zichtbaar. Voor de gemeente zien we een belangrijke taak in de coördinatie van het project en sportpas. Zonder coördinatie en afstemming met scholen en sportaanbieders ontstaat er geen structureel project dat is ingebed in lokaal beleid. Presenteer alle instuiven, lessen van combinatiefunctionarissen, schoolsporttoernooien, bondsclinics op sportpas.nl. Duidelijker kan het niet!

Neem contact op met Sportscan voor een presentatie over het concept.

Wilt u als sportaanbieder een account aanvragen? Stuur dan een mail naar info@sportpas.nl om een uitnodiging te ontvangen. Vermeld wel even de gemeente.

Volg Sportscan op Twitter @SportscanNL
Volg Sportpas op Twitter @SportpasNL

Sportscan BV
Kerkplein 30
7721 AD Dalfsen
T. (0529) 760 009
M. 06 21 23 87 80
E. helpdesk(at)sportpas.nl
I. www.sportscan.nl
k.v.k. Zwolle  05068434