van de gemeente Harderwijk

HZ & PC De Woelwaters

Harderwijker Zwem- & Polo Club ‘De Woelwaters’ heeft drie afdelingen: waterpolo, wedstrijdzwemmen en trimzwemmen. De Woelwaters is een veilige en gezellige vereniging waar zwemsporters van alle leeftijden het beste uit zichzelf kunnen halen. Succes wordt bepaald door de combinatie van individuele kwaliteiten en teamwork. De vereniging werkt met hulp van goed opgeleide trainers en overige kaderleden. Zij zijn allen vrijwilligers met hart voor de zwemsport. Waterpolo Waterpolo is een leuke combinatie van zwemmen en spelen met de bal. Naast conditie, zijn techniek, spelinzicht en teamspirit belangrijk. Het gaat bij waterpolo om zwemmen, bewegen en nadenken. Wedstrijdzwemmen Bij wedstrijdzwemmen leer je de diverse zwemtechnieken en bouw je conditie op. Het derde element binnen het zwemmen is kracht, om snelheid te verbeteren en blessures te voorkomen. Trimzwemmen Trimzwemmen is voor volwassenen die willen werken aan hun fitheid. Op een afwisselende en plezierige manier wordt er gewerkt aan conditie, kracht en uithoudingsvermogen.

Kennismakingsaanbod van HZ & PC De Woelwaters

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.

Contactgegevens

Lydia van Scherpenzeel

Telefoonnummer overdag:

Binnen 24 uur antwoord op e-mail

E-mailadres:

sportwijzer@woelwaters.nl

Website:

https://woelwaters.nl

Volg ons

Regulier aanbod

HZ & PC De Woelwaters organiseert onderstaande (reguliere) sport(en) voor diverse leeftijdscategorieën in de gemeente Harderwijk. Lees de uitgebreide beschrijving van de sport of ga via Meer informatie >> naar de speciale sportpagina. Daar ziet u ook of er nog meer aanbieders zijn in Harderwijk die die tak van sport organiseren.

waterpolo

Waterpolo is een soort handbal in het water. Net als bij handbal en voetbal zijn er twee teams. Je moet proberen met je team zoveel mogelijk doelpunten te maken. Dat doe je door de bal in het doel van de tegenstander te gooien. Wie in een wedstrijd de meeste doelpunten maakt heeft gewonnen.

Vind…

Meer informatie >>Leeftijd
5-9, 10-12, 13-18, 19-55

Aantal belangstellenden
1

wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen is een sport voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Het is eigenlijk niets minder dan zo hard mogelijk zwemmen. Dat klinkt heel erg simpel, maar daar komt nog een hoop bij kijken. Het is belangrijk dat je techniek goed is, je een goede conditie hebt en daarnaast jezelf goed…

Meer informatie >>Leeftijd
5-9, 10-12, 13-18, 19-55

Aantal belangstellenden
1

zwemmen

Wie kan in ons waterrijk land niet zwemmen? Zwemmen is spannend en inspannend. Het is goed voor je conditie. Eens verzot op zwemmen, ben je nooit meer te remmen. Er zijn vele mogelijkheden. Kijk ook eens bij schoonspringen, synchroonzwemmen, waterpolo, wedstrijdzwemmen of zwemmend redden.Meer informatie >>


Leeftijd
19-55, 55+

Aantal belangstellenden
2