van de gemeente Hilversum

Wie zijn wij?

Meer informatie over sportpas Hilversum?
Deze site biedt aanbieders gelegenheid kennismakingsactiviteiten onder de aandacht te brengen. Wordt uw organisatie nog niet genoemd, neem dan contact op met Annie Raven van de gemeente Hilversum:
Telefoon: (035) 629 28 50.
E-mail: sportpas@hilversum.nl

Activiteiten buurtsportcoaches gemeente Hilversum
De buurtsportcoaches in Hilversum organiseren wekelijks laagdrempelige en betaalbare  sport- en spelactiviteiten in de buurt voor kinderen, jongeren en voor ouderen. Ook informeren en ondersteunen zij gezinnen en ouderen bij het vinden van passend sport- en beweegaanbod in de buurt. Meer informatie over de activiteiten van de buurtsportcoaches op de pagina overzicht aanbod onder aanbieder 'Buurtsportcoaches' of op de site van Sportservice 't Gooi

Technische vragen over de website?
E-mail: helpdesk@sportpas.nl (meld even dat u mailt vanuit Hilversum)
Telefoon: (0529) 760 009


Sportpas
 brengt het aanbod van sport en bewegen bij elkaar op één site.Sportpas is een initiatief van Sportscan uit Zwolle. In de loop der jaren heeft Sportscan veel ervaring opgedaan met diverse projecten rondom Sport Oriëntatie en Keuze (SOK). Samen met zeker 50 gemeenten proberen we mensen te helpen met het vinden van een sport die bij ze past. Deze website dient ter ondersteuning van gemeentelijke projecten waar jong en oud kennismaken met sport. Samen met gemeenten proberen we vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Voor de gemeente zien we een belangrijke taak in de coördinatie van de Sportpas. Zonder coördinatie en afstemming met sportaanbieders ontstaat er geen structureel project dat is ingebed in lokaal beleid. Presenteer alle sportkennismakingsactiviteiten op sportpas.nl en monitoor het gebruik. Duidelijker kan het niet!

Sportscan BV
Kerkplein 30
7721 AD Dalfsen
T. (0529) 760 009
M. 06 2123 8780
E. helpdesk@sportpas.nl
I. www.sportscan.nl
k.v.k. Zwolle  05068434