van de gemeente Hilversum

BV DeTreffers

Heb je tijdens het straat- en campingbadminton in de zomer de smaak te pakken gekregen, en wil je ook in de herfst en winter blijven badmintonnen? Meld je dan aan voor een paar proeflessen bij BadmintonVereniging DeTreffers!

Jeugdspelers volgen de proeflessen op zaterdagochtend in sporthal Kerkelanden, of op vrijdagmiddag in sporthal DeFuik te Kortenhoef. Bij DeTreffers spelen en trainen met heel veel plezier ongeveer 75 jeugdleden, jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot 18 jaar. Om lekker te kunnen badmintonnen, maar ook om hun vaardigheden, tactiek en conditie te verbeteren. Of om competitie gaan spelen! Dit badmintonseizoen doen 6 jeugdteams mee aan de regiocompetitie die door Badminton Nederland wordt georganiseerd. Wil je die jeugdteams een keer zien spelen? Op zondagen worden vanaf half tien 's ochtends in Sporthal DeFuik in Kortenhoef de thuiswedstrijden gespeeld, tegelijkertijd met de wedstrijden van de seniorenteams. Ook op zaterdagochtend spelen twee jeugdteams hun competitiewedstrijden. In sporthal Kerkelanden te Hilversum. 
Ouders van jeugdspelers kunnen proeflessen aanvragen door even een e-mailtje te sturen naar: detreffersjeugd@gmail.com   Vermeld in die e-mail s.v.p. naam en leeftijd van junior, en een gewenste datum.

Ook senioren  -vanaf 18 jaar, en zowel recreanten als competitiespelers-  badmintonnen bij DeTreffers. Op dinsdagavond in sporthal DeFuik in Kortenhoef, en op donderdagavond in sporthal Kerkelanden. Zin om vrijblijvend een keer mee te spelen?
Stuur dan een e-mailtje naar  info@bvdetreffers.nl  met naam, leeftijd, speelervaring en de gewenste datum. Dan zal er iemand zijn om u te verwelkomen en wegwijs te maken.

Kijk voor meer informatie  -bijvoorbeeld over de speeltijden en -dagen, de wedstrijden en de toernooien-  op de website www.bvdetreffers.nl of op de Facebookpagina van BadmintonClubDeTreffers

 

Kennismakingsaanbod van BV DeTreffers

Let op: Deze aanbieder biedt op dit moment geen kennismakingsactiviteiten aan.