Alles over sport en bewegen in uw gemeente!

Kijk hieronder of uw gemeente al met ons meedoet..

Sportpas.nl | Cultuurpas.nl is een makkelijke en snelle manier om deelnemers in te schrijven voor lokale activiteiten. Sportpas brengt vraag en aanbod bij elkaar. Tip: download ook de nieuwe Sportpas App.

Sportpas en Cultuurpas App!

Met de gratis Sportpas en Cultuurpas App ontvang je berichten over het lokale aanbod en schrijf je makkelijk in! Android versie beschikbaar sinds 26 okt. App Store vanaf 2 nov.

Download Google Play!

Cultuurpas.nl

De website cultuurpas.nl is uitermate geschikt voor het publiceren van binnen- en buitenschools kunst en cultuuraanbod

Cultuurpas.nl

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

Sportpas voor: Gemeenten

Sportpas.nl is hét verzamelpunt voor sport, onderwijs, bewegen en cultuur in de gemeente. Wij denken dat goede informatie, gerichte voorlichting, laagdrempelige kennismaking uiteindelijk bijdraagt aan structurele sport- en cultuurdeelname. Sportpas.nl is daarbij een zeer geschikt middel omdat het op alle fronten bijdraagt.

In het kort:
Goede informatie: op Sportpas.nl en de Sportpas App presenteren we alle lokale aanbieders van sport en bewegen via hun eigen profielpagina met verwijzingen naar eigen websites en regulier aanbod.

Gerichte voorlichting: Sportscan is ervaringsdeskundige in het combineren van communicatiemiddelen voor de juiste doelgroepen passend bij gemeentelijke interventies en projecten.

Laagdrempelige kennismaking: Sportpas brengt vraag en aanbod bij elkaar. (Sport)aanbieders organiseren activiteiten, deelnemers schrijven zich in (met of zonder account). Informatie is actueel en passend bij de wensen van de consument.

Structurele sportdeelname: Deelnemers doen mee en ervaren of de sportpas(t), worden lid of gaan een andere activiteit doen. Op termijn fungeert Sportpas misschien wel als het platform waarin zonder lidmaatschap van een reguliere club structureel wordt bewogen. Voor de gemeente zien we een belangrijke taak in de coördinatie van het project en beheer van sportpas.nl. Zonder coördinatie en afstemming (bijvoorbeeld met scholen en (sport)aanbieders) ontstaan er geen structureel projecten die zijn ingebed in lokaal beleid of in de lokale sportinfrastructuur.

Wij denken: sportpas(t) altijd!
Om meer over de verschillende sporten te leren stellen we voor dat u begint met de sportkeuzetest op www.sportkeuzewijzer.nl. Wilt u meer informatie over de Sociale kaart voor Sport en Bewegen dan kijkt u op www.sportgids.nl


Sportscan BV
Kerkplein 30
7721 AD Dalfsen
T. (0529) 760 009
E. helpdesk(at)sportpas.nl
www.sportscan.nl
k.v.k. Zwolle  05068434

Onze brochure

Lees meer over de mogelijkheden van het sportpas systeem voor buurtsportcoaches, brede schoolorganisaties, cultuureducatie en gemeenten en andere uitwerkingen zie www.cjpsportkaart.nl voor middelbare scholen.

Social Media

Sportpas en Sportscan zijn ook te vinden op social media. Op SportpasNl tweets met tips en updates van het sportpas systeem
@SportpasNL @SportscanNL