slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide
slide

Ontdek. Beweeg. Creëer.

Kerngezond Dalfsen: waar sport en cultuur samenkomen!

Lokaal Akkoord Kerngezond Dalfsen

Het lokaal akkoord Kerngezond Dalfsen is het preventieakkoord en sportakkoord in één! Heeft u een goed idee voor de gemeente Dalfsen waarbij sport en /of preventie het doel is? Klik dan op indienen aanvraag voor meer informatie!

Indienen aanvraag

Inschrijvingen After’Scool geopend

After’Scool is een naschools aanbod met sport- en cultuur activiteiten voor kinderen uit groep 3 t/m 8 in de gemeente Dalfsen. Er is voor elk wat wils, dus meld je nu aan! Klik op jouw kern voor het AANBOD

Aanbod After'SCOOL

Jeugdsport & Cultuurfonds Dalfsen

Ondersteunt ouders met een krappe beurs, met kinderen (4-17 jaar) die graag willen deelnemen aan sport- of cultuuractiviteiten. Vragen? mail naar kerngezond@dalfsen.nl of bel met Ingrid (cultuur) 06-20554008 | William (sport) 06-41203918) .

Jeugdsport en cultuurfonds

Overzicht alle sportaanbieders

Kijk hier welke sporten en sportaanbieders er zijn in de gemeente Dalfsen

Overzicht openen

Uniek Sporten

Mensen met een beperking kunnen via Uniek Sporten geholpen worden om een geschikte sport te vinden. Bekijk hier het overzicht met sport- en beweegmogelijkheden in de regio Dalfsen. Uniek Sporten Kerngezond Dalfsen

Overzicht aanbod

Het laatste nieuws

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws, houd dan de website in de gaten en volg ons ook op Facebook, Twitter en Instagram!