Welkom!

Deelnemers met een activity4kids account kunnen dat account blijven gebruiken nadat het wachtwoord opnieuw is ingesteld. Klik op wachtwoord vergeten en vul het e-mailadres van uw activity4kids account in. Controleer de profielgegevens. Zijn ze nog actueel? Kinderen 0-4 jaar? Maak bij het veld school (profielgegevens) de keuze: peuterspeelzaal/ kinderopvang en bij het veld groep de keuze voor groep 1

Bent u aanbieder en wilt u activiteiten plaatsen? Met een account vinden potentiële deelnemers uw aanbod. Uw kennismakingsaanbod wordt ook getoond op de Sportpas App!

Scholen vragen een schoolaccount aan om in te schrijven voor schoolsportactiviteiten of programma's cultuureducatie in de gemeente.

LET OP! Wij adviseren ouders deze functie spaarzaam te gebruiken. Het ouder account is een afwijkende procedure om voor elk kind een apart uniek account aan te maken. Gebruik voor elk kind eenvoudig de knop 'Aanmelden als deelnemer' vul de gegevens van uw eerste kind in, gebruik uw eigen e-mailadres daarbij voor beide velden en vul de gevraagde gegevens in. Na bevestiging van het eerste account klikt u vervolgens nogmaals op 'Aanmelden als deelnemer' en herhaalt u de procedure. Gebruik voor elk kind een ander wachtwoord.