Brengt je in beweging!

Over Nunspeet Beweegt

Sportbedrijf Nunspeet

Sportbedrijf Nunspeet is een jong, fris en innoverend bedrijf voor sport en bewegen in de gemeente Nunspeet. Wij stimuleren sportdeelname en streven naar attractieve en actieve sportbeleving. Sportbedrijf Nunspeet heeft als doel iedereen in de gemeente Nunspeet en omgeving met plezier te laten bewegen. 

'Sportbedrijf Nunspeet is plezier in en om het water, in de sportzaal en bij jou in de buurt!'

 

Nunspeet Beweegt

Binnen Sportbedrijf Nunspeet zijn wij "Team Nunspeet Beweegt!". De combinatiefunctionarissen werken samen met sportaanbieders en partners zodat jij lekker kan bewegen! Wij zijn de spin in het web op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Wij verbinden partijen, wij organiseren sportieve activiteiten, wij ondersteunen het bewegingsaanbod in het onderwijs en leveren een bijdrage aan het sterker maken van sportverenigingen als basis van onze sportinfrastructuur. 
Samen met Uniek Sporten en collega buurtsportcoaches uit de regio Noord Veluwe bevorderen we sporten voor mensen met een beperking. Iedereen moet mee kunnen doen. Ook voor de ouderen binnen de gemeente Nunspeet zijn er diverse programma's en producten beschikbaar, zoals de Leefstijlwijzer.

Sinds 2014 is Nunspeet een JOGG-gemeente. Dit betekent dat wij als combinatiefunctionarissen samenwerken met lokale partners om jongeren tussen de 0 en 19 jaar te stimuleren een gezonde leefstijl na te streven door onder andere voldoende te bewegen en verantwoord te eten en drinken. 

Het team bestaat uit:

Stefan de Weerdt
Coördinator Nunspeet Beweegt
tnb@sportbedrijfnunspeet.nl
06 27 27 43 60
 Nynke Bakker
 Combinatiefunctionaris Senioren & 
 Regisseur JOGG
 n.bakker@sportbedrijfnunspeet.nl
   
Martijn Termaat
Combinatiefunctionaris
m.termaat@sportbedrijfnunspeet.nl    
06 48 87 84 12
 Annemarie van Deelen
Sportparkmanager
a.vandeelen@sportbedrijfnunspeet.nl 
06 25 51 16 99  

 

Heb je vragen of kunnen we iets voor jou betekenen? Neem gerust contact met ons op!'We bereiken veel met sport'