Welkom bij sportpas van Sport-ID

slide

Doe je ook mee? Kies je Sport!

Welkom bij sportpas van Sport-ID. Sportpas geeft een overzicht van de Kies je Sport kennismakingsactiviteiten, schoolsporttoernooien en het sportaanbod in de gemeente Doetinchem.

Mijn leeftijd toepassen
Leeftijd: jaar

Sportkeuzewijzer.nl

De Sportkeuzewijzer helpt een sport te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je sportwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die sport wordt aangeboden!

Doe de test|

Cultuurkeuzewijzer.nl


De Cultuurkeuzewijzer helpt een cultuurdiscipline te vinden die bij je past. Doe de test en voeg je cultuurwensen toe aan je profielpagina. Je krijgt dan automatisch bericht als die discipline wordt aangeboden!

Doe de test!

Sportgids.nl

Vind snel sportaccommodaties en sportaanbieders op de kaart. De sociale kaart voor Sport en Bewegen!

Vind accommodaties en clubs

Sporten is leuk om te doen en goed voor je gezondheid. Kinderen maken nieuwe vriendjes en het leert ze omgaan met winst en verlies. Ouderen blijven fit en vitaal en vergroten hun sociale netwerk. Maar sporten is vooral hartstikke leuk om te doen!

Om ervoor te zorgen dat iedereen zo lang mogelijk bij een vereniging blijft sporten, is het belangrijk dat een sport gekozen wordt die past bij de wensten en behoefte. Het kiezen van een sport is niet eenvoudig, bij de meeste verenigingen kun je een gratis proefles volgen. Maar hoe weet je nou welke sport je (nog) kunt. Sport-ID kan ook helpen bij het vinden van een passende sport. Neem hiervoor contact op met de beweegmakelaars van Sport-ID. Leeftijd 2 t/m 18 jaar (marloes.giezenaar@sport-id.nl of via 0314-330991) en leeftijd 19 t/m 100 jaar (beweegmakelaar@sport-id.nl of via 06-41331267)

Weet je nog niet zo goed welke sport je leuk vindt? Doe de Sportkeuzewijzer!