Welkom bij sportpas van Sport-ID

Wie zijn wij?

Sport-ID is het sportbedrijf van de gemeente Doetinchem en ondersteunt de sportverenigingen en de individuele sporters uit de gemeente Doetinchem. De gemeente wil een actieve leefstijl bevorderen onder alle inwoners. Sport-ID ontwikkelt dan ook activiteiten en programma’s die sport, bewegen, welzijn en een gezonde leefstijl van de inwoners van de gemeente Doetinchem stimuleren. Daarnaast verzorgt Sport-ID het beheer en de exploitatie van Zwembad Rozengaarde (inclusief SkyZone) en de gemeentelijke sporthallen en gymnastieklokalen.

Wij zijn voor iedereen in Doetinchem en omgeving dé verbindende factor voor alles dat te maken heeft met sport, bewegen, (sociaal) welzijn en fitheid. Onze kennis van sportvoorzieningen, de lokale infrastructuur, onze verbinding met lokale en nationale ontwikkelingen en onze jarenlange ervaring maken dat wij hier maximaal invulling aan kunnen geven.

Sport en bewegen is niet alleen leuk om te doen, maar ook gezond! Maar welke sport vind jij leuk? Op deze website staat een (bijna) compleet overzicht van het sportaanbod binnen de gemeente Doetinchem. Mocht uw sport/vereniging er niet tussen staan neem dan contact op met Sport-ID (info@sport-id.nl of 0314-330991).  

Neem ook een kijkje op onze website: www.sport-id.nl Of volg ons via: