Welkom bij sportpas van Sport-ID

Schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4 » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4
Sport:
Periode: woensdag 3 april 2024 t/m donderdag 4 april 2024
Tijdstip: 14:30 tot 17:30 uur
E-mail adres sportaanbieder: mike.kemperman@sport-id.nl
Accommodatie: Sicco Mansholtweg 2, 7007 LJ Doetinchem ·
Groep(en): 3, 4,
Publicatiedatum: dinsdag 20 februari 2024

Omschrijving

Geachte directie, leerkrachten en sportcoördinatoren,

 


 


 


Hierbij nodigen wij de leerlingen van de groepen 3 en 4 van uw school uit voor het schoolvoetbaltoernooi 2024! Het toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 3 april op de velden van V.V. Viod aan de Sicco Mansholtweg 2

 


 Waarom een schoolsporttoernooi voor deze doelgroep? Sport-ID vindt het belangrijk dat er een doorlopend sportstimuleringsaanbod is voor alle doelgroepen. Kinderen van deze leeftijd zijn volop bezig met het ontdekken van (nieuwe) sporten. Daarbij horen natuurlijk bepaalde aspecten zoals winst & verlies, samenwerken en de omgang met anderen.


 


 Het toernooi start om 14:30 uur en is rond 17:30 uur afgelopen. Een team bestaat uit 4 spelers. Tijdens het toernooi wordt er in mixteams gespeeld. Het speelveld bedraagt een mini veld. Voor verdere regels, zie het reglement 2024 welke u kunt vinden in de nieuwsbrief.


 


 


 


Deadline
Wanneer uw school aan dit toernooi wil deelnemen, verzoeken wij u zich in te schrijven via www.sportpas.nl. De inschrijvingen sluiten op uiterlijk vrijdag 1 maart. Gebruikt u daarvoor het aanmeldformulier die u kunt vinden in de nieuwsbrief.

 


 


 


Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen. Mocht u als school problemen voorzien met het voetbaltoernooi, neem dan contact op met Mike Kemperman ( Mike.Kemperman@Sport-id.nl)

 


 


Met vriendelijke groet,

 


 


 


Mike Kemperman
Sport-ID