Welkom bij sportpas van Sport-ID

Schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6 » Informatie

Hieronder vind je alle informatie over de activiteit. Deze pagina is bedoeld voor leerkrachten. Leerlingen kunnen zich niet inschrijven voor deze activiteit(en). Neem contact op met je meester of juf als je wilt dat jouw school gaat deelnemen aan deze activiteit.

Informatie

Bekijk activiteit
Titel: Schoolvoetbaltoernooi groep 5 en 6
Sport:
Periode: woensdag 10 april 2024 t/m donderdag 11 april 2024
Tijdstip: 13:00 tot 18:00 uur
Contactgegevens aanbieder: DZC'68, Sportpark Zuid Doetinchem
E-mail adres sportaanbieder: mike.kemperman@sport-id.nl
Accommodatie: Sportpark Zuid, velden DZC '68
Groep(en): 5, 6,
Publicatiedatum: dinsdag 20 februari 2024

Omschrijving

Hierbij nodigen wij de leerlingen van de groepen 5 en 6 van uw school uit voor het schoolvoetbaltoernooi 2024. Het toernooi zal plaatsvinden op woensdagmiddag 10 april op de velden van DZC'68 op sportpark Zuid.

Het toernooi start rond 13:00 uur. Met alle schoolsporttoernooien proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de continuroosters. Omdat het schoolvoetbaltoernooi het populairste toernooi is, en vorig jaar eigenlijk te weinig tijd was hebben we dit jaar toch besloten om het toernooi al om 13:00 te laten beginnen. We hopen op jullie begrip en kijken er naar uit u weer in grote getallen te mogen verwelkomen.


 


Houdt u er rekening mee dat de winnaar van de jongens en de meisjes doorgaan naar de regiofinale. Het aanmeldformulier kunt u vinden in de nieuwsbrief. Wij hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen. Mocht u als school problemen voorzien met het voetbaltoernooi, neem dan contact op met Mike Kemperman, buurstportcoach jeugd via mike.kemperman@Sport-id.nl