Theatervoorstelling

Kinderen kunnen een hele uitdaging zijn. Soms zit je met je handen in het haar! Veel ouders en coaches herkennen dat. En wat doe je dan? Daarover gaat de humoristische theatervoorstelling ‘Dat schiet lekker op zo!’, die op maandag 12 december aanstaande in Maassluis te zien is. Dankzij de gemeente zijn de kaartjes gratis. Maar vol is vol, dus meld je nu aan!

 

In de voorstelling zien we Maarten, die het als vader én coach positiever probeert te doen. Want dat zou goed werken, heeft hij gehoord. Op weg naar betere prestaties, minder incidenten, minder kinderen die afhaken in de sport en meer plezier voor iedereen bij de club. Maar in de praktijk blijkt dat nog niet zo makkelijk te zijn…

 

Deze voorstelling is van stichting Positief Coachen en wordt omarmd door NOC*NSF. Leuk en interessant voor ouders en trainers / coaches bij sportclubs (maar ook de bestuurs- en commissieleden zijn welkom!).

 

De uitvoering op maandag 12 december aanstaande vindt plaats in Theater de Koningshof (Uiverlaan 20, Maassluis). De inloop is vanaf 19.15 uur, de voorstelling zelf is van 19.30 tot 20.45 uur.

 

Aanmelden

De toegang is normaal € 15,-, maar dankzij subsidie dit keer gratis. Wel moet je je van tevoren aanmelden. Dat kan gemakkelijk via www.datschietlekkeropzo.nl. Daar is ook meer info over de voorstelling te vinden, zoals de trailer.